TOO MUCH IS NEVER ENOUGH

vilken helg! fredagen började med att jag fick tinner i ögat. AJ! sen när jag skulle hem så hade jag en 600 kilos väska, + en 400 kilos påse, + handväskan, datorn och en handväska till. det var inte de lättaste att ta sig fram med i och ur tåg vill jag lova...
jag skulle ju byta tåg i gävle, då säger dom att tåget är försenat i en halvtimme. ahaaa tänkte jag, visst. sen blev det snack om att det var ersättningsbuss till sundsvall. KUL!? nej.
efter ca 45 minuter ropar dom ut att tåget mot hudiksvall och sundsvall var på ingång. ?????
aaarå, men jag klev på mitt tåg och såg att någon sliskig typ har tagit min plats och jag fick STÅ ända till söderhamn.
men jag kom hem, och jag överlevde, det är huvudsaken!

igår var det fest hos danne. det var trevligt! dock sög krogen som aldrig förr..

nu sitter jag hemma hos jimmy och väntar på att parlamentet ska börja.
 och imorgon har jag praktik ute på sundsvallslacken i kvissleby. jag vet inte vilken tid jag börjar eller vart det ligger.
det blir intressant och se hur det kommer sluta. 

over and out! 

WHEN I LOOK INTO HER EYES

jag stinker rök! jag och anni har nämligen varit ute i kylan och grillat korv! gott gott! mitt huvud värker lite också, jag borde vila lite, men då finns risken att jag somnar och när jag sen har vaknat kan jag inte sova i natt.
 jag har nu skaffat mig numret till leffes lack. tänkte ringa dit imorgon och höra om det är ok att man kommer på praktik en vecka! 
 det var någon som sa något om bollsta billack också. det lät ju faktiskt intressant men jag vill gärna slippa resan. visst det är inte långt men det kostar ju. hade jag haft busskortet kvar så hade det ju varit kanoners, men nu får jag ju stå för allt själv. därför vill jag ha en praktikplats hemma i stan. :) men jag tackar så mycket för tipset! :)

dagens mest hårresande: jay smith - black jesus & kurt nilsen mfl. - hallelujah!!!!!!

over and out!


JAG BLIR SÅ TRÖTT

på allt jävla snack om politik. en del säger att det är FEL att SD kom in i rikstagen, en del säger att det är RÄTT.
jag personligen tycker att det är rätt. jag säger inte att allt dom säger är rätt, jag tycker att dom kan möta varandra halvvägs och kompromissa. jag tror att om inte sverige lugnar ner sig med att ta in invandrare kommer sverige inte vara svenskt om 50 år. jag är INTE rassist på något sätt, men sverige ska väl vara svenskt. eller?
 jag tycker också att dom invandrare som tar vara på chansen dom får och beter sig rätt och jobbar hårt, dom gör inget fel. det är dom som kommer hit och är stöddiga och är kriminella, jag tycker inte att dom har någon plats här. om dom nu ska vara så jävla kaxiga kan dom väl åka hem igen. för där lär dom ju verkligen inte vara lika kaxiga, då drar dom svansen mellan benen, garanterat.
 för om vi vänder på det och vi säger att vi skulle råka ut för krig och behövde fly, inte skulle vi få samma rättigheter som dom får här? bidrag och bostad, kyrka ja allt sånt. inte en chans att vi skulle få yttra oss ens. (beroende på vart man hamnar då förstås).
invandrare som kommer till sverige får en andra chans i livet, dom som inte tar den på ett schysst sätt borde inte, enligt mig, får stanna.
jag röstade aldrig. jag skulle förtidsrösta eftersom att jag nu befinner mig i falun och jag inte får rösta på mitt röstkort här på valdagen. men skulle jag ha röstat hade även min röst fallit på SD.

nu vet ni vad jag tycker om det hela.
over and out!

SWEET CHILD OF MINE

åhh, då har min älskling precis åkt ;( tråkigt, jag saknar honom redan. men vi ses igen till helgen! då åker jag hem till härnta!! ägigt värre.
 anni kommer iallafall hit snart och håller moi sällskap! det blir nog kanoners!
idag har vi inte alls gjort mycket. pantat burkar/flaskor, handlat lite och varit i studion. det har varit mysigt, bara för att jag fick vara med joakim igen! allt med honom är mysigt! HIHI! :)

och imorgon blir det åter till slipandet och spacklandet. fyfan alltså.. det känns inte som att helgen har börjat än ens en gång! fast å andra sidan är björn inte på skolan mån-ons så jag antar att vi kanske får ha lite fler + längre raster. det kan ju behövas, inte minst för fötter och rygg!
 jag har kaaaanske fått tag i en lägenhet också. fast just för tillfället var det en snubbe som hade lånat den. hoppas att han sticker illa kvickt. eller iallafall tills den första okt. annars vet jag inte vart jag ska ta vägen liksom? kan ju inte bo här hur länge som helst heller.

yeah whatever, over and out!

GET BACK, GET BACK

åååhh hörrni! det är slut på den första skolveckan, SKÖNT! det har varit riktigt kul faktiskt, men jag tänker sova fetut imorgon, och på söndag med för den delen! joakim kommer hit ikväll, hihi mysigt värre :) sen låter det som att vi ska på krogen en sväng ikväll också, med miken ;) haha, jag måste berätta, vi gick dit i onsdags, aa men bara för att kolla läget och för att ha någonting att göra, och mike blev ju gaaanska full ja. han vägrade åka med oss när vi skulle hem, bara det att när vi precis hade lagt oss ringde han och sa att hans bil hade blivit snodd. aamen gubben, du har ju inte en någon bil? säger jag. JOOO!!! JAG HAR FAN TRE STYCKEN, och nu har nån jävel snott min bmw. min bmw skyline! alltså, HAHAHAHAH!!!! den skulle jag vilja se, en bmw skyline. hur fan ser en sån ut? kan NÅGON tala om det för mig? haha :D fan vad jag skrattade. aaahh, det var roligt :)
"skratta å ha roligt äre bästa jag vet".

köttfärssås på burk! (y) iloveit!

over and out,

IM STARTING WITH THE MAN IN THE MIRROR

här sitter jag och snaskar i mig lite karra. tanken är att jag ska njuda "hem" mike på köttbullar idag, men jag vet som inte hur han hade tänkt sig riktigt.

spackel hit och slipa dit. nu har jag snart fått nog! rygg och FÖTTER tar så jävla mycket srtyk! fast det kan ju bero på att jag har fel skor kanske, men vad gör man? nästa fredag ska vi ha klarat speckelprovet. klarar jag det får jag en veckas praktik, på hemmaplan! det innebär att jag ska fixa mig en praktikplats hemma för en vecka.
undra om det bara är leffes som finns i stan.. ähh, det spelar inte så stor roll men. det skulle vara skönt att få komma hem ett tag :) visst, jag har just kommit hit men ändå! måste ladda upp med lite mamma ju!

nej, nu vet jag inte vad jag mer ska tala om. såå vi tar väl och avslutar här.

i'm out!

EARLY MORNIN'

jaaa!! idag har jag visst namnsdag! deni!
jag har slipat och spacklat idag med. det börjar bli lite boooring, men snart är det klart!

jag och anni har varit ute och käkat på en grekisk resturang nu ikväll och det var trevligt, riktigt trevligt :) sen tog vi en liten vända på stan för att kolla hur det ser ut oså. efter det åkte vi hit och snackade lite, kollade lite grejer på datorn och nu har hon åkt hem. eller aa "hem". haha!

just nu är jag INTE trött, men går jag inte och lägger mig snart kommer jag vara D-Ö-D imorrn. ääääähhh, skitsamma! jag ska bädda ner mig iallafall.

godnatt!
over and out!

BUT THE KID IS NOT MY SON

då var första skoldagen avklarad! alla tvåor har APU från idag och tre veckor framåt så det var bara jag och en tjej till där, Anni som är vuxenstuderande som också började idag. det var trevligt att ha någon att snacka med. sen är det ju bara bra att jag får lite extratid så jag hinner ikapp.
 det har slipats, spacklats och åter slipats idag iallafall! det är skitkul! hoppas bara att jag klarar lungtestet! jag har ju ansträngningsastma och jag hoppas verkligen inte att jag ska behöva sluta bara för det. hoppas inte att ångorna och det påverkar astman heller. jag vill verkligen vara kvar! jag vill, jag vill, jag vill!

tro om man ska ta och gå ut och röra lite på fläsket. kolla in stan, eller iallafall springa upp på volvo och köpa saft eller något, annars får jag ju liggsår! jag har förövrigt aldrig sett att en biläffär har en liten närbutik. det var något helt nytt för mig, jag menar, Hej! vi säljer volvo här, men om det är något som fattas hemma i kylen har vi också en liten närbutik här! haha.. nä men jag gillart!

i'm out!



linn gjorde en fin bild. hahaha älskarna ♥

I LOVE THE WAY YOU LIE

jaaahaa, nu har jag precis bäddat till i sängen i mitt nya hem för den här veckan. jag har ju iallafall inte mer än 200 m till skolan härifrån, och det är ju bra. så nu har mitt liv tagit en nystart, in i vuxenlivet bara!

det är konstigt ändå, hur mycket ens mamma betyder! hon och jocke åkte för ca en halvtimme sen och jag saknar dom redan!! jag måste erkänna att jag fällde en liten tår när dom hade åkt!

jag är fan 36 mil hemifrån, helt ensam! scary tanke ändå. men fan vad glad jag är, att jag ska få göra det jag vill! det kommer bli ännu bättre när jag hittar mitt eget och inte behöver bo i nån jävla flyttkartong. hoppas nu bara att jocke hittar något jobb så att han kan komma ner snart!

jag har precis avslutat ett 20 minuters samtal med min far också. det var ju trevligt att han ringde må jag säga. tom han tycker att det är kul att jag har flyttat och ska få göra det jag vill!
min bror är glad han med! han sa "hade jag kunnat leva om mitt liv hade jag gjort precis som du, flyttat härifrån!" jag blir så glad av att jag blir stöttad av alla till 110%, helt underbart!

jaa, jag skriver väl några rader imorgon om hur det har gått.

over and out!
ps. jag kommer inte kunna sova inatt. ds.

THIS IS

jaa jag hade finbesök för en stund sedan, nathalie♥ och joel var hit en sväng, vilket var mycket trevligt:)

jag har så lite att göra att jag måste skriva ett till inlägg idag. jag har nu mailat på en lägenhet i falun och hoppas på att få svar så fort som möjligt.
 jag måste ringa pappa också, säga att jag måste få ta hans dator! hur ska jag annars kunna komunicera med omvärlden? det är väl det minsta han kan bidra med känner jag, datorn och internet. för han kommer ju inte betala en spänn till mig. bara att jag får underhållsbidraget, thats it. tur att jag har en mamma som vill vara lite mer inblandad! hur hade jag annars klarat mig?

jag vill åka in till stan. jag måste lämna tillbaka busskortet också, då tjänar jag ju en hundring iallafall.
jag som är riktigt kass på att hålla i pengar får mig nog en rejäl läxa nu när det är dags för flytt. jag ska nämligen klara mig på ca 4000:- i månaden. hyran går väl minst på 3000:- så det kommer bli tungt, men fan vad värt det de kommer vara när jag är klar! helt underbart!
 jag hoppas att jocke hittar jobb där nere också. annars blir det ännu mer tight. jag kommer aldrig mer vilja ha makaroner & korv, nudlar, jaa nivet, sånt som jag kommer vara tvungen att äta, fast å andra sidan kanske jag tappar kilona jag vill tappa också, jag har ju lite att ta av så att säga, så jag klarar mig nog ;)

over and out

LIFE IS FULL OF SURPRISES

det har börjar sjunka in nu. jag har ringt härnösands gymnasium ang. inackorderingsbidrag. jag vet inte vad jag ska göra mer nu, mamma kunde du inte ha varit hemma med mig och hjälpt mig!?!?!? . hoppas att hon kommer hem på lunch idag så att jag kan överlasta lite på henne. det var säkert massor jag glömde fråga honom om, han på hsns gymn.

fasen vad plötsligt allt kom. min lärare frågade mig igår, "men vill inte du gå lack?" "joooo" svarade jag, och tänkte hur vet han? jag har inte talat om något för honom om vad jag har sökt osv.
jag berättade sen allt, att jag inte hade fått svar överhuvudtaget och att det var någon som ringde mig förra veckan men ringde aldrig upp. då sa han att han skulle prata med rektorn. sagt och gjort, tommy kom sedan och ringde till skolan åt mig och förklarade hur det låg till och jag fick prata med tanten sen.
"jaa det kanske kommer med lite kort varsel och jag är orolig över hur du ska hinna med att fixa bostad, men kan du komma på måndag?" "ööhhh... jaaaaa det kan jag väl" . "bra! då ska du vara på mitt kontor kvart över 8 på måndag så ska jag visa dig lack osvosv."
det är väldigt överväldigande vill jag tala om. jag vet inte vart jag ska börja, vad jag ska packa. jag vet ingenting! lite frustrerande är det ju.. men vad gör man inte.

jag måste kolla blocket, lägenhet kan ju vara bra, eftersom att jag ska bo där i två år. inte sant?

over and out!

CAN I PLAY WITH MADNESS

ALLTSÅ DET FINNS INTE PÅ VÄRLDSKARTEJÄVELN!!!! jag kom in, JAG KOM IN!!!!!!!! jag börjar i falun på måndag, jag råkar vara världens lyckligaste just nu!!!
åhhh, min telefon ska gå glödhet imorgon, ska ringa skolor och hittan&dittan. fyfan vad bra det kommer bli! hoppas jag!!!!

det finns vissa som hatar mig för det här, NATHALIE & FANNY, men vet ni en sak, jag vet att ni innerst inne är glada för min skull och jag kommer ändå alltid finnas för er, även om jag är 36 mil bort. hjärta er!!!♥
(och glöm inte att det finns bussar!!! även bil eftersom att jocke ska med!)

jag är för glad för att skriva mer. jag uppdaterar när det har gått in.

over and out loveeeeeeeers!!!

HEAR ME SCREEM

här ska det fixas! jocke har berstämt sig för att tapetsera över sin gråa fondvägg idag. och möblera om också! :) jag tror att det kan bli snyggt!

skolan idag har varit slapp. idrott och jaaa, jag var faktiskt med!! är faktiskt stolt över mig själv för det. sedan var det svenska, vi såg en as kass film som tobbe skulle ladda hem och vi skulle se den tillsammans någon dag. ägit va? aa jag vet!!!!

idrotten idag var jogging, fast jag gick ju dårå. det var VARMT också. kan ju vara därför my head hurts. har druckit lite dåligt idag. inge bra de..

det är förresten ingen som kan låna mig 20 papp? jag är sugen på att köpa bil, fastän jag inte har dendär rosa, inplastade lappen än. men vafan, bil vill jag väl ha ändå!

aja, over and fucking out!

LET YOURSELF GO

just nu sitter jag ute på verandan och har precis kommit hem från bion. jag och lille lille lillasyster var och såg toystory 3! fan vad bra den varåå!!

joakim och jimmy åkte till falun i fredags för mer tatueringar, nej jag är inte alls avis va?....
jocke kommer hem med en ny + att han har fortsatt med den fula fisken. jimmy kommer ju förstås också hem med en ny. snacka om att dom är beroende.

jag satt och tänkte på en sak när det gäller tatueringar. jag personligen skulle hellre vara kille i det läget faktiskt. för då kan man göra precis vad som helst - vart som helst! visst det kan väl en tjej också, men det blir inte på samma sätt känns det som. jag menar, ni vet alla gamlingar som fortfarande tror att alla som har tatueringar är kriminella, tänk er då vad dom tänker om tjejer som är fyllda!
tjejer "ska" ju "oftast" ha tatueringar på "tjejiga" ställen. ni vet, skuldran, foten, handleden osvosv. jag vill ju tex ha typ en hel vad, för det tycker jag är snyggt. jojo jag ska väl göra vad JAG gillar och inte bry mig i vad andra tycker, men jag tror ändå att det är lättare för killar. jag tycker inte att det är fel av en tjej som har en hel arm tex, men ändå så tror jag att dom flesta någonstans i bakskallen bryr sig om vad andra tycker, till en viss del.
 det låter konsigt när jag skriver det men inte när jag Pratar om det med andra, då får man ju lite medhåll osv. då är det lättare. men ni fattar vad jag menar.

och appropå hallonbåtar så får jag snart utbrott på spotify som laggar sönder!!!!!!!

over and out!

I'M SO EXCITED

frillan är klippt, resan till krabi - thailand den 1 - 16 mars är bokad, det enda som fattas är nu mitt falun-liv. OM det blir av dvs. och jag hoppas verkligen det!

nu sitter jag bara hemma och väntar på lite käk. morsan min ska sno ihop schnitzel! (stavning?) jävlar vad gott det ska bli! idag har vi fått våran första hemläxa också, jag som ääälskar hemlexor. den ska vara klar tills på fredag och är om motorteknik. tur att jag har en motorgubbe hemma som kan hjälpa mig med det. 

jag måste fan i mig ut och köra lite i helgen! kom till mig körkort, kom till mig.  

over and out!



jag har köpt mig en döskallering idag också, NOTERA!


JAG HAR SKAKAT AV GLÄDJE

jaa, jag har verkligen Skakat av glädje, det var ruggigt längesen jag var så glad.

vad vet att ingenting är klart än men jag hoppas så innerligt att det blir som jag vill, någongång. för visst borde det vara så, att någongång i livet ska det bli som man vill. och JAG vill verkligen att det ska bli så här.

det jag snackar om är att i morse när jag satt på bussen till skolan ringde mobilen. det var en dam från falun som frågade om jag fortfarande var intresserad av lackutbildningen jag sökte i våras. jaaaa självklart tänkte jag. det är ju det jag vill bli, billackerare. hon sa att när hon läste min ansökan förstod hon inte om det var första eller andra året jag sökte till. andra svarade jag. då sa hon att hon skulle kolla med skolan och att någon skulle ringa mig senare. det var dock ett långt senare, för det har inte ringt någon än.
men jag har inte slutat hoppas!!!

blir det så att jag får börja där nere, varesig det ska bli så att jag får gå om första ring IGEN så tänker jag ta chansen, utan problem. det är min framtid det gäller, och jag vill så gärna göra något jag skulle gilla. jag skulle bli den lyckligaste på jorden!
jag kunde inte bry mig mindre om att alla mina kompisar får ta studenten före mig, även om jag kommer bli lite halvt självmordsbenägen just vid tillfället så går det över. jag vill göra något jag trivs med.

då kanske rubriken i tidningen på min 18 års dag blir rätt ändå,
Ida, en blivande lackerare!
fan vad underbart det hade känts om det fick bli sant!

over and out, med GLÄDJE!



jag älskar dig, mest av allt!!!!
min joakim!♥


NO MATTER HOW I TRY

körkortet ida, KÖRKORTET!!!! nu är det fan dags att sätta igång på riktigt. det har jag sagt till mig själv i flera dagar, till och med veckor, men nu måste det bli av. tar jag det inte nu på en gång kommer jag aldrig göra det. det känns ju förjävligt. det är ju så satans tråkigt bara. men jag antar att det är värt det i slutändan.

jag har haft en ganska, annorlunda morgon kan man säga. dagen har väl inte varit så rolig i sitt hela allt, men nu ska jag snart få åka hem, eller till någon annan, jag vet som inte ;p

jag kände att jag inte skulle hinna till bussen i tid vid busshållplatsen jag VET att bussen stannar på så jag tänkte, jag testar den som ligger alldeles nedanför mig. jaa jag väntade, och väääntade. tillslut kom bussen, saktade in och då tror man ju att den ska stanna då kanske? men ICKE! busschauffören glodde på mig medans han saktade in, sen åkte han förbi? jag tänkte, "oooooooookeeeeej???......"
så jag smsade min lärare och berättade att bussen hade åkt förbi mig och att jag tar nästa buss som går 10.56. nä då skulle vi sluta halv 12 idag av någon anledning. så det blev inte mycket skola för mig idag tyvärr.. 

nä, ska nu ta och packa ihop farsans computer och göra mig klar för att åka hem.

see you, lovers AND haters!
over and out

RSS 2.0