I'M GONNA RUN TO YOU

halloj, vänligen, du har fågel!
jag har precis fått sätta mig i en av våra bekvääääma fåtöljer! jag har varit på stan med therese och linn idag och igår var vi i birsta i 5 timmar! jag var less efter en timme. jag fick iallafall med mig en skjorta, en tröja, lösögonfransar och en väst till jocke hem. idag köpte jag ett armband för en heeeel tjuga! ;)

jag vet att jag är dålig på att lägga upp nya bilder, men jag har min kamera hos jocke och jag har väl inte använt den på typ... 10 000 år eller något. men jag funderar på att börja använda den gamle kraken igen.

snart vankas det väl middag. ännumer julmatsrester! haha, jag tycler fortfarande att det är nom nom!
dock var inte prinskorvarna någon höjdare i år men vad gör man?

jag ska väl lite snabbt skriva vad jag fick i julklapp.

vantar
scrubs säsong 4 och 5!!!!
salladsbestick
smörknivar
en vitlökspress
en kofta
en mugg med mitt namn på
ett superfint halsband!!!!
en t-shirt
en ny röd kula till tungan
presentkort på IKEA, HM och birsta

det var väl ungefär allt.. men jag minns inte så noga. haha
over and out!


MERRY X-MAS

jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men som sagt, jag har haft en anni som hade övertaget av datorn sen åkte jag ju hem, och samma som tidigare, jag har ingen lust att hänga vid datorn när jag kan träffa mina nära och kära!

igår blev min mamma och lille svarte bia äkta makar! :) det var litet på rådhuset, men jag bevittnade allt att det gick igenom, jag har signat ett papper på det ;) det var fint iallafall, efter det åkte vi till mormor och fikade lite tårta och senare åkte vi till höga kusten och käkade middag! :) supermysigt :) det var ju uppesittarkväll igår på bingolotto, och som vanligt vann jag inte ett skit. mamma däremot, hon vann en ny lott till dagen före nyår!

idag är det julafton och jag har varit iväg och köpt lite julklappar som jag har slagit in och nu sitter jag bara och väntar på att åka bort till mormor för att fira :)

GOD JUL DÅ! :)
over and out!

I AM WHAT I WANT YOU TO WANT

jag glömde ju nämna att hela klassen var bjuden på middag hemma hos fridas mamma igår! det var jättemysigt och roligt :) vi satt och flabbade på och skrattade! hennes mamma vad supergullig! :)

just nu håller jag och anni på att koka knäck och fudge! MMMMMMMMMM!!!! fan vad gott det är! vi han också köpt glögg som vi ska dricka sen :) nom nom nom nom nom!

jobbigt bara att jag är sjuk som jag sa innan. jag ska ta mig en dusch sen och mysa ner mig i sängen och kolla på tv, dricka lite te kanske :) jag ska kurera mig helt enkelt! och anni var så söt att hon kom hem med halstabletter till mig :) det blir alltså kurera på hög nivå! jag ska ju orka slita hela dagen imorgon för att försöka få klart min flagga! det är sista dagen vi har på oss!
klarlackan ska på, jag ska skriva prov medans den kallnar, sen ska dammloppor bort, sen är det dags för polering! om inget jävlas alltså.

åter till allt kokande!
over and out!

YOU REALLY DONT KNOW

jaaaa, jag vet att jag är kass på att uppdatera, men som ni vet var jag ju hemma en vacka, sen åkte jag tillbaka till falun och anni kom. sedan dess har jag knappt sett röken av min dator, hon snor den ;)
sen vet jag väl inte om det har hänt så pass mycket att jag har haft något att blogga om heller men..

jag har iallafall dragit på mig världens förkylning. jag har dödsont i halsen och jag hostar och snorar. jag längtar till fredag!!!!! då bär det av hemåt igen för jullov! fyfan vad skönt!

imorgon måste jag bli klar med min flagga också. måste lägga klarlacken och polera! (hoppas bara att det inte jävlas mer, det har jag inte tid med)

jag sitter förövrigt på skolan och poppar DAMÖB!!!! haha kungggg!

nu ska jag väl försöka göra någon nytta, wish me luck!
over and out!

I'M RUNNING THIS

goooodkväll! jag har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag får snart ett allvarligt vredesutbrott på denna dator! det kommer upp hela tiden att "En USB enhet känns inte igen" och så dedär jobbiga ljudet ni vet? vilket skit! jag har ju bara internet i och där står det att det är heeelt korrekt.
tur är väl det då, att JOAKIM KOMMER IMORGONKVÄLL!!!!!! :D :D :D och kan fixa det åt mig ;) det kommer tillochmed upp när jag inte har internet i. jag fattar ingenting. kanske är det dags för att formatera om eller något i den stilen? höumn.

jag ska iallafall hoppa in i duschen så fort anni är klar där inne! sen ska vi bädda ner oss och kolla in någon film :) om vi inte går ut till tvn och kollar på death race som börjar på 6 an kl 9 :)

titt! nu kom na! min tur i duschen!
over and out!


HOW HIGH

jag har syndat idag. men bara litegrann! jag har köpt EN julklapp. det är förmodligen den enda jag kommer köpa.. hyffsat dåligt samvete jag kommer ha på julafton... jag köpte den till joakim. kan inte säga vad det är, han kanske får för sig att läsa? vem vet? ;) sen syndade jag lite till, jag hittade en ring jag bara ääälskar! det var taget! sen har jag handlat mat för 560:- .. men då ska det fasen räcka i två veckor!
jag vet inte hur det kommer bli med rummet... har ju ca 500:- kvar och rummet kommer kosta mig 2700:- ......
man kanske kan ta det på faktura? hoppas.

tess kommer förövrigt gilla min ring ;) hoihoi

over and out!

LIFE IS LIFE

just idag älskar jag förseningar!
jag stressade som
en jävla tok för att hinna med bussen till sundsvall så att jag skulle hinna med tåget. jag var irriterad, rakt av arg av all stress. (jag vill egentligen inte åka tillbaka, vill vara hemma! men om 12 dagar är det ju jullov! :D )
jag kom iallafall fram till gävle, i tid och allt, men tåget därifrån.. haha! det var först lite försenat och sedan blev det stopp pga att kmpressorn hade lagt av! haha!!! men nu rullar vi igen! och det bästa av allt, jag slipper nog vänta på anni banani! ;) hennes tåg skulle komma 22.20 och mitt 21.26 ! kanon, nu kanske vi kommer ganska lika? :D då delar vi bulle ;) hoihoi! törstig är jag, men dom bjuder ju på fika här, "för problemet" skulle jag tro ;)

haha! over and out!

INATT SÅ DRÄPER VI DIG

Utmaning!

Fyra TV-program jag tittar på
Scrubs
2 1/2 men
Simpsons
Family Guy

Fyra saker jag har gjort i dag
Varit arg
Sparkat i väggen
Sovit
Pratat i telefon

Fyra saker jag längtar efter
Julafton
Nyår
Första Mars
Imorgon!!!!

Fyra saker på önskelistan
Pengar
Scrubs säsonger
Ipod nano
Presentkort

jag utmanar alla som läser detta!

YOUR LOVE

nu kommer ett snabbinlägg!
jag sitter i tessans rum nu och ska snart ge mig av mot sherwoodskogen! haha nee, men vi ska ut till stugan och kolla på film med jimmy, matte och mike! :) nu ska vi åka bort på donken och köpa middag till mike! jag bloggar senare!

over and out!
ps. jag är ny friserad, tack maria! :) ds.


DONT YOU KNOW, PUMP IT UP

det har ju som sagt varit dåligt med uppdateringar på sistone, det beror på att jag är hemma och inte har lust att hänga vid datorn så mycket då.

jag har allafall målat brorsans golf i veckan. ROLLAD.... i en bajsbrun TAKfärg.. haha fan.. det är sveriges fulaste golf 3a iallafall! utan att ljuga..

jag kastar in före och efterbilder någon annan dag!
over and out!

RSS 2.0