SEG!!

god kväll! igår var jag, amanda och louise ut på rådhuskällarn och tog nån bärs och snackade en massa skit! vi hade verkligen supertrevligt! jag drack två öl på krogen och tre hemma, ändå är jag seg som attan idag! louise kommet hit med lite bakverk och vi ska snaska på som bara den framför tvn ikväll! fasen vad skönt :)

till helgen får vi minsann besök också! Jocke och Jonny kommer ner! :) Jonny har bestämt sig för att han ska ha en blinddejt med amanda.. jag har ju mina aningar på hur det kommer gå.. haha ! det kommer nog bli hur roligt som helst! jörgen skulle nog komma han också, vilket gör att det blir ÄNNU roligare.. haha häääärliga karlar ;)

återkommer med ett inlägg någon annan dag, man vet aldrig när ;)
over and out!

PARTYPEOPLE

long time no see tamefasen!
jag satt och kollade igenom lite bilder på datorn och såg att jag inte hade lagt upp några bilder på när jag och jocke målade brorsans bil! så det ska jag minsann göra.
(bilderna är inte så bra, för det var trångt i garaget och dom är knäppta med mobilen. hoppas ni ser något iallafall!) :)
före;




efter;



som sagt så Rollade vi ju bilen med takfärg. en riktigt ful färg dessutom!

jag tycker förresten att ni ska kolla in; http://lackskolan.se/sv/Start.html
där kan ni läsa om det mesta vi gör i skolan och kolla in snygga bilder! ;)

over and out!


HOW CAN YOU JUST WALK AWAY FROM ME

igår var det jobbigt, riktig jobbigt. för första gången i hela mitt snart 19åriga liv bråkade jag med min storebror.
det är helt sant, jag har aldrig någonsin bråkat med honom, aldrig aldrig aldrig. det kan ju bero på att han är 14 år äldre än mig. jag har inte varit så ledsen på riktigt länge som jag var igår. jag grät konstant i en halvtimme. det gjorde ont, riktigt ont i mig att höra honom så arg. han som är min trygghet, min enda bror, min klippa som jag kan luta mig mot. min älskade storebror. jag älskar honom så innerligt, han är en av de få jag kan lita på till 110% alla gånger, vad det än gäller. honom delar jag allt med, allt jag behöver prata om, min fina, fina bror. 
 
vi pratade länge sedan, han bad om ursäkt och talade om hur dåligt samvete han fick, och han berättade att han hade varit så arg En gång förut, för över 10 år sen. jag gjorde egentligen inget, men jag antar att det var så lite som behövdes för att det skulle brista. jag minns inte riktigt vad han sa, men jag blev helt stum, jag kunde inte förstå varför han belv så arg, varför Jag fick en utskällning över ingenting. men som sagt är allt löst nu och när jag åker hem nästa gång ska jag ta mig bort till honom, ge honom en bamsekram! jag vill aldrig mer höra honom så arg.

joakim är på väg ner till mig nu, vilket ska bli riktigt kul! jag saknar honom så mycket! det känns som att det var evigheter sen vi sågs, det ska bli så mysigt att få krama om honom igen, min goskit! :)

robert&joakim,
det är männen i mitt liv,
jag älskar er så mycket,
min bror & pojkvän!

over and out!

YOU LOCKED AWAY YOUR HEART

♥hallöj! sitter på hemmet och väntar på att klockan ska slå 4, då är det dags för träning! (igen) hade ju idrott idag också, nu verkar det som att vi ska gå i 40-45 min som uppvärmining, vi ska nämligen med amanda och träna i slätta. promis dit, bussen hem! inte för att det är så bra att träna för mycket heller, egentligen ska man ju bara träna varannan dag för att musklerna ska må bra, eller vad jag ska säga :p

min gocko kommer till mig på fredag! :D jag längtar ihjäl mig!!
har precis mailat på två lägenheter i andrahand också, hoppas jag får napp på någon! men med min tur blir det väl inte så.. tom min idrottslärare ringde till en bekant till honom, för hon brukade tydligen hyra ut nedervåningen till studenter. det var upptaget tyvärr. men det är verkligen bara han av lärarna som ändå har "brytt sig och engagerat sig". helt otroligt, av alla lärare jag har pratat med, tom syon och kuratort har "inte kunnat göra något"..
men det känns som att jag sakta men säkert glider in på rätt spår iallafall!

over and out!


my man, gocko! always handsome!♥

DONT BE A MATCHOMAN

min bajspappa är bara bajs!!!!!
han har ju sagt att han vill "börja i rätt ände" när det gäller lägenhet. han har fortfarande inte löst det med banken, så visst, det kanske man ska börja med att göra, men sen då? man måste väl kanske veta hur mycket pengar man måste låna? jag har iallafall hittat en till, som jag garanterat kan se mig i stjärnorna efter! utgångspriset är 235 000, ligger nära skolan och allt, så jag har bett pappa ringa mig i flera dagar, han har inte ringt som vanligt... jag ringde honom och han blev nästan sur och irriterad, han sa att han skulle ringa sen, men det tvivlar jag på. 
 visningen är den 26e. tills dess har han väl fasen hunnit prata med banken? jag fattar inte vad det sitter i!!!!! han ska väl förfasen inte erbjuda sig att köpa en lägenhet om han inte vill/tänker göra det? man får ju en del falska förhoppningar. 

nog om det! jag är bra sugen på mitt körkort nu! jag vill verkligen göra det, men jag känner mig inte så redo när det gäller teorin, men jag fattar inte hur man ska få allt att fastna? man kan ju inte lusläsa boken heller, då kommer man ju ingen vart för man blir ju döless och helt ointresserad efter typ två sidor. 
prov måste jag göra. men körkortonline har ju bara samma jävla frågor.. så dom kan man ju utantill vid det här laget. jag behöver ju inte ens läsa hela frågan eller hela svaret längre. det är väl 3 eller 4 frågor där som inte riktigt har fastnat ännu. faserna känns det inte heller som att jag vill göra. jag hade väl bara 20 inloggningar från hemdatorn, sen obegränsat från körskolan, men dit kan jag ju inte åka hur som helst. det är ju BARA 36 mil. 
 känns inte som att jag vill kasta ut mer pengar till inloggning här heller.. kan man inte bara få vinna några miljoner? pengar verkar ju alltid vara problemet i ALLT. vem fan kom på stålar? den typen ska ju ha en smäll.. 

jag sitter iallafall på mitt käääära vandrarhem just nu. poppar MJ och väntar på att klockan ska bli 4, ska gå upp på skolan och träna då! nu jävlar! ;) idrott har jag imorgon och på torsdag också! jag ska då bannemig vara med och visa björne att jag kan! (även fast jag inte vill) hoihoi :D 
 
over and out!

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?type=search&pageRefId=37&ObjektID=676188
här vill jag bo!!!^

MY HEART BELONGS TO YOU

mitt förra inlägg var ju lite dystert, men min lilla svacka är som bortblåst! vi får sova hos jossan ikväll och tar in på hemmet imorgon :p

just nu poppar jag in flames och ska ge mig på min första vinare för kvällen! NAM NAM!
jag, anni och jossan ska ut och göra faluns gator farliga ikväll! om falun har något att bjuda på dvs ;)

nu hojtar anni att hon vill sminka mig, så jag låter väl henne göra det då ;)  

over and out!!!
ps. jag saknar och älskar min joakim mest av allt!!! ds.

ps2. sorry för alla extrema felstavningar i mitt förra inlägg! ds2.


ha en grym lördagskväll önskar mupparna från falun!!! :D

ZOMBIE

jag vet ingenting just nu! frida, som jag har fårr låna lägenheten ville ha tillbaka den ikväll och jag har inte råd med något vandrarhem, hon svarar inte på mina sms, hon är ute i någon stuga men hennes kille, amanda och några fler, jag vet ju inte om hon stannar där inatt eller om jag måste ringa vandrarhemmet eftersom att hon inte svarar.. Å N G E S T ! ! ! ! ! !
det är inte så lätt ått gå omkring och var ovetandes hela tiden.. den enda tryggheten jag har här, det är skolan. det är bara där jag vet vad jag ska göra. jag är eeevig tacksam att jag fått låna lägenheten, verkligen!

nu fick jag svar, dags att ringa vandrarhemmet då...
over and out!

MONEY MUST BE FUNNY

jag sitter just nu i soffan och kollar på fun with dick and jane. jag och min skitkorv har varit på willys, handlat lite, tog en kort promenix och snart ska vi göra te och plugga lite. prov imorgon i färglära!
det blev ingen träning idag för att anni kände sig lite hängig, men vi ska väl försöka oss på det imorgon istället :)

imorgon är det ju fredag och allt! vi ska troligtvis in till stan en sväng efter skolan, sen blir det fredagsmys! kycklingfilé m bacon, ris och harrys står på menyn !

nej, nu ska jag plugga lite!
over and out!

VAD BLIR DET FÖR MAT?

jag sitter här, nyäten = mätt!!!! och kollar på vad blir det för mat med Per Moberg. FASEN VAD KUNG HAN ÄR! det är många som tycker att han är snuskig, men jag tycker att han är dödsskön! haha!!! och allt han gör ser ju så jävla gott ut! nam nam nam! 

lägenhetet sket sig ju som jag trodde. jag kan ju bo på dedär jävla vandrarhemmet resten av mitt liv! jag blir knäpp!! jag orkar väl inte vänta tills sommarlovet? vilket jag säkert kommer måsta göra, men iallafall. det är tungt att bo i sin jävla resväska! jag packar inte ens upp den när jag åker hem. det känns riktigt jobbigt, men jag gör vad jag måste för min utbildning! det är påfrestande och jag har perioder då jag bara sitter och gråter för att jag inte orkar mer, men jag måste, för min egen skull, för att jag ska kunna få lära mig något jag är intresserad av. det jag vill hålla på med.

nepp! slutpratat om tråkigheter! när jag har spanat klart på peran ska jag diska, imorgon ska jag minsann ta med mig frukt och idrottskläder till skolan, gymmaaaaaa när resten av fordon spelar innebandy mellan 4-5! det blir kanon!

over and out!


kolla in denna vackra skapelse! GIVE ME!!!!!

ELLER!?

dålig fantasi när det gäller rubriker.

just nu kollar jag in family guy och bara degar! pappa har varit ner och vi har kollat på en lägenhet! ge mig!!!!! nom nom nom nom nom nom! budgivning imorgon och vi får väl se hur det går. jag har som sagt slutat hoppas, jag blir bara besviken då. hellre att jag inte hoppas och blir glad om det nu skulle bli så.

jag ska väl snart slå joakim en pling, saknar honom som attan! jag "träffade" honom senast i lördags när han skulle åka till umeå för badminton.. jag sov ju nästintill när han åkte, sååå... han får gäärna komma hit nu med en gång! (om han inte gick utbildning för C kortet dvs)

over and out!


snigga!♥

IT'S LIKE A DREAM TO ME

då var snart detta häärliga jullov över. det är tragiskt.. jag ska strax ge mig på att packa väskan för imorgon bär det av till falun igen. jag har fått låna fridas lägenhet i veckan, det tackar jag och bockar för! :)
på måndag ska jag på en lägenhetsvisning också. jag hittade lägenheten på hemnet och det var fin! ida vill ha!!!! men som förra gången, jag ska inte hoppas för mycket, pappa är ju bra på att ge falska förhoppningar så att säga.

det är bara 7 veckor kvar till thailand!!!!!!!! jag längtar ihjäl mig här i snöovädret! (med tanke på att härnösand har mest snö i hela sverige! och här bor man... det är inte klokt)
jag har också bestämt mig för att äta nyttigt, vara med på idrotten vara duktig! :)

igår satt jag, nettan, tessan och ajan och kollade på skönheten och odjuret! den filmen är för bra!!!
men jag blir alltid lika besviken när odjuret blir människa. han blir ju så ful? hur kan hon vilja ha honom när han ser ut så? :o han är ju bra mycket gulligare som odjur ;)

jag inväntar kusinen som skulle komma hit ikväll, hoppas att hon kommer snart!

over and out!


7 veckor!!!


MY 2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jag flyttade till falun och påbörjade min lackeringsutbildning, det är nog det bästa jag har gjort i hela mitt liv! (om man bortser från hur jag bor för tillfället)

Har du några nyårslöften?
att sköta mig i skolan, försöka mig på att börja träna

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej, men i april! :)


Vilka länder besökte du?
thailand! räknas sverige?


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
oj.. haha jag vet inte!

Vad var din största framgång 2010?
att jag flyttade, att jag gjorde något för mig själv, som JAG ville göra.


Största misstaget?
att jag inte har varit mer aktiv i mitt lägenhetssökande!


Bästa köpet?
hm.. inget, jag antar att jag ångrar det mesta jag har köpt.. haha 


Vad spenderade du mest pengar på?
mat, "husrum" och tågbiljetter


Gjorde någonting dig riktigt glad?
joakim gör mig alltid glad! sen att jag kom in på min utbildning!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
massor! det är alldeles för många för att nämnas!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare tror jag!

Vad önskar du att du gjort mer?
legat i när det gäller lägenhet


Favoritprogram på TV
scrubs


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
mulade i mig smörgåstårta med nära och kära!


Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
som vanligt, jag har på mig det jag tycker är skönt!


Den bästa nya personen du träffade?
många, jag har ju en helt ny klass i en helt ny stad! :D

RSS 2.0