THIS USED TO BE A FUNHOUSE

midsommar idag! som jag har längtat! =D det blev mcdonalds till frukost, snart bär det av in i duschen, snabbstäda jockes rum och sedan börjar festen!

vi var ner till sundsvall igår, jonas köpte en ny kamera så bilder kommer det bli massor av!
vi har köpt dricka för nästan 2000:- på fyra pers och vi upptäckte att inget fick plats i kylen med tanke på all mat. så vi åkte upp till jonas och hämtade en kyl till, den är PROPPFULL och ändå var det en karta öl som inte fick plats. det känns som att det kommer bli en lyckad kväll!

ha en trevlig midsommar nu, för det tänker jag ha! =D


YOU KNOW YOU WANNA MAKE ME SHOUT

idag har jag bannemig sovit ut! klev upp kl halv tre! jag kommer aldrig kunna somna ikväll.
jag låg ute och solade när jag hade ätit bruch ;) läste på körkortsteorin samtidigt. ska iväg och sola en sväng i "kärring-grillen" som julle kallar det : D . måste få färg tills på fredag, jag ska ha en svart klänning på mig så jag behöver ju inte se ännu vitare ut än vad jag gör nu.
synd bara att det ska regna en skvätt på midsommar, fast det är väl som det ska då antar jag. midsommar me sitt växlande väder..

imorgon bär det av till sundsvall/birsta runt halv fem snåret.
det blir till att ställa klockan och gå ut och lägga mig i solen imorgon också, jobba på brännan ;) .

jag funderar starkt på att ta och göra något jag har velat göra lääänge till veckan också, om inte mamma kastar ut mig dvs. ta hål i ögonbrynet! alla tycker inte att det är snyggt på en tjej, men jag kunde inte bry mig mindre! jag gör det jag tycker är snyggt, thats it! ;) ska bara kolla med mamma först.. HE-HE!

LIVIN' IN A LONLEY WORLD

gooooood morgon! till er alltså, själv har jag varit vaken sen kl 5 och har inte kunnat somna om! jag som vanligtvis sover till 1 halv 2 ungefär .

sitter iaf här och poppar spotify som bara attan! tessan duschar sedan bär det av ner till stan när vi har gjort oss klara! :) det känns ju superbra att hon börjar bli frisk igen och inte bara ligger i sängen hela dagarna . 
hon kom och räddade mig i morse, jag tänkte att här får ju jag sitta i flera herrans timmar innan någon vaknar, men icke! som tur va var hon uppe med tuppen hon med och kom hem runt halv 8 tiden och kunde sitta och mysa framför tvn med mig en stund : D

igår var vi till pappa, jocke och jag, han ville visa upp sin nya bil han hade köpt. vilket visade sig vara en beatchbug! haha en gul såklart, jag tror att han har en liten "gula bilar fetich" nämligen. först t-birden, sen den hemliga under presnningen (stavning?) och du denna! han sa även att han skulle lacka den gamla lastbilen gul (ford v8 ;)) ) , men jag vet inte om jag tänker tro på det .. min moppe jag fick av honom var gul, han kör ju traktor, dom är ju, som dom flesta, gula. känns ganska coolt. haha!

sitter och hoppas på att gosekusin ska logga in på msn snart så att jag kan skicka bilder till henne! hon ska göra en nu header till mig :) fast hon var ute igår så jag behöver nog inte räkna med det förns 4 - 5 snåret kanske? riktig sjusovare är vad hon är ; )

och BAJSEMMA tog körkort igår...... det känns som att det är dags att börja med teorin nu! idag helst! fast det blir imorgon, ska ju ner på "stoooora" staden med tessan snart. jag äälskar att skjuta upp saker, fastän det aldrig gynnar mig. hatar det!

jaja, ska inte ta upp mer av er tid, här får ni en bild på dagens outfit



outfittan!!

I'VE SPENT A LIFETIME PLANNING ON YOUR DESTRUCTION

har precis kommit hem från birsta, var där med nettan och tessan! :D
kom hem med ett par nya jeans, 149:- (y) ;) en klänning och en väska, ida älskar rea! =D

skriver mer en annan dag! PÖÖSS lovers and haters

jag saknar fanny

SHOUT IT OUT LOUD

tjenixen!
nu sitter jag här med en kopp nyponsoppa ochen lakritssnurr godis som jag precis tuggade i mig. och jockes mamma ropar KOM KOM så jag får väl ta och traska mig ner strax, ska bara skriva klart här! :D

jag var på stan idag med min lillasyster, inhandlade en foudationpensel, hårnålar och en vit kajal,så nu är mitt nya sminkinköp fullbordat, hatar att köpa smink, dyrt och tråkigt, man kommer ALDRIG ihåg vart pengarna har tagit vägen när man han köpt smink, men tacka vet jag presentkort! (y)
träffade nattaskrutten på stan med! hon var med maja vilket var trevligt! :)

hoppas även på att min kousineee kan göra en nu header till mig ;)

jäklar vad det tjatas nerifrån nu, uppdaterar mer senare, eller imorgon! :)

jag saknar fanny!!!!!! ♥

CALLED UP MY MOM AND SAID IM IN LOVE WITH THIS STRIPPER YO

therese fyller 17 år idag!!!! det blir massor med god mat och en kanonfin tårta!!! sen blir det fest ikväll, det blir bilder imorgon, pööössssss

JUST A SMALLTOWNGIRL, JUST A CITYBOY

idag har jag sovit ut! det vad förbaskat skönt vill jag lova! sov ända till halv 12! det behövdes verkligen, har varit helt deckad hela veckan. joakim är ensam på jobbet den här veckan och får verkligen inte försova sig, vad gör han då? jo just det, försover sig. men det gick ju bra ändå, han är väl bara människa liksom? han fick ju jobba över istället. till halv 5, sen kommer min bebis hem och myser med mig! :)

idag har det varit brännboll på skolan, och eftersom att våran klass inte hade anmält något lag så skulle vi bara kolla på. GU VA KUL? nej, så jag tog mig friheten att vara ledig idag ;) imorgon blir det bara att städa skåpen och så, hoppas att jag får sluta tidigt, det var tänkt att jag skulle upp till kramfors och titta på jonas student! :D vilket jag borde hinna, men vem vet... lärare.

sedan på fredag ska jag titta på min älskade kusins student, kl ett går hon ut! mycket treeevligt :D

sedan är det SOMMARLOV! och jag hoppas verkligen att vädret tar tag i sig själv, är det såhär hela sommaren blir jag ju galen! skulle jag genomlida den hemska vintern för det här liksom? då hade jag hellre haft vinter en månad till och sedan haft KANONväder resten av sommaren!

therese fyller år på lördag... har jag några pengar för att köpa en present? NÄE! känns ju lite halvilla måste jag säga. men det får vi lösa, om jag köper något senare eller nått. det löser sig, sa kärringen som sket i badkaret!


SHE WANTS MORE MORE MORE

igår gjorde jag min första tatuering!!! =DDDDD
ni ska få se!



det är tvillingens stjärntecken och jag har den på vänster handled. satte den där för att jag är vänsethänt! :))

FIIIIN VA??? =DD

RSS 2.0