YOU MAKE ME FEEL LIKE

god afton mina läsare! (om jag ens har några trogna utom min mamma, linn & natta dvs..) HE-HE

jag har precis kommit tillbaka från en lägenhetsvisning :) lägenheten var helt OK . kanske inte drömlägenheten eller så, men den duger helt klart om man målar/tapetserar om osv! :) det kan nog bli kalas! (om pappa nu denna gång tänker lägga ner lite energi dvs..)
amanda följde med mig också! först var tanken att vi skulle på kupolen i borlänge, men det vankades lägenhetsvisning ist :p

idrotten idag var lugn! vilket var skönt, med en mjukstart! vi fick göra vad vi ville. jag och jimmie ville ha avslappning, men den varade ju inte så länge. så vi spelade 21 ist. efter det ville han vara med och spela innebandy så jag satte mig med julia och kollade på! :) lika brade!
MEN jag tror ändå inte att det är bra att jag är med på idrotten, det var nämligen TVÅ som gjorde illa sig rejält!
en tjej (estetare) pajade nästan knät när hon hoppade studsmatta och frida fick något åt revbenen när hon flög över sarjen och fick åka ambulans från idrotten. (dock var det en lugn tur och inte med några blåljus eller nått, men det gick nog inte allt för bra.) jag tror att jag måste skicka ett sms till henne och höra hur det är. stackarn. hon som ändå är jävligt tålig vad jag har märkt under min korta tid här.



jag saknar dig, min fina, fina vän! jag älskar dig, nathalie!

over and out!

IT DOESENT MATTER WHO'S WRONG OR RIGHT

jaa, jag skriver väl ett kort inlägg till då.. H3H3!!!!!!

jag kom "hem" från skolan kvart i 9 och har sedan dess duschat, klippt naglarna, kollat facebook och nu ska jag bara poppa musik och försöka mig på lite plugg. vi har nämligen prov i samhälle till veckan, men jag ska fråga om jag kan få göra det på fredag ist och vara hemma hela veckan. sen har vi idrottsprov snart så jag ska väl läsa lite sånt med. imorgon ska det bli min första idrottslektion sen... haha! nian tror jag! fan vad slut jag kommer vara! har ju verkligen ingen kondis kvar. men jag ska försöka äta bättre och börja gymma/simma när jag har kommit mig till rätta här. med lägenhet oså. det tror jag kan bli kanoners!

Dagens låt: Alter bridge - ties that bind

Dagens frisyr: skitigt i mössa! (men nu är det rent! ;)

Dagens smink: som vanligt, NOLL

Dagens klädsel: jeans och hoodie

Dagens händelse: jag fick onda ögat av björn :( (jag tror att jag gjorde lite galet i tvättgrejen..)

Dagens planer: försöka plugga och sova!

Dagens vill ha: pengar, as always!

Dagens saknad: joakim, tessan, natta, nettan, mamma, linn, robert, ja u name it, alla där hemma!

Dagens drog: snozz

Dagens finaste: hm.. inte björne iallafall :(

Dagens måste: plugga & sova

Dagens dricka: vatten&kaffe

Dagens köp: inte ett skit

Dagens mat: korv, korv och aa.. korv.

Dagens kärlek: joakim! fast på distans :(

Dagens mående: bra! fast jag får lite ångest över onda ögat :(

over and out!


I DONT WANNA BE THE REASON WHY

gooooood eftermiddag! jag tänkte att jag skulle ta och skriva ett inlägg nu när jag ändå sitter vid datorn.
jag ska nämligen stanna i skolan till 20.00 idag. det är öppet hus och då fick vi tillfälle att göra klart våra flaggor, vilket är TOPPEN! så den chansen tar jag, deeet är taget! :D

jag har precis haft svenska och snart börjar engelskan. vi ska översätta någon text så det blir väl till att sitta kvar här tills texten är översatt! de ni!

Låt oss alla denna jul stoppa en mistel i bakfickan så att alla som har problem med oss kan kyssa oss i röven!
(jag hittade den hos nathalie) mohahaha, jag fastnade stenhårt för dendär!
så nu vet ni vad som väntar, ni som tycker illa om mig! ;) HÖ-HÖ

jaa men jag antar att det var allt för denna gång.
over and out!




I CAN SEE IT IN YOUR EYES, THERE IS SOMETHING

jag försökte blogga för någon timme sen, men det ville inte alls. det gick varken att lägga upp bilder eller att publicera så jag gör ett nytt försök nu! (inte för att jag minns vad jag skrev i det förra inlägget men..)

jag har iallafall precis gjort mig klar för att sova! borstat gaddarna, smörjt tatueringen.
jag har fasen varit duktig idag! jag har precis tagit min tredje snus på heeela dagen, fattar ni?, treeeedje!
det gör jag av ekonomiska skäl. nu har jag 10 kvar som jag ska klara mig på imorgon. det lutar åt att jag får springa upp på volvo innan skolan på torsdag för att köpa en ny dosa!

jag har precis varit lite kriminell också. jag snodde åt mig 4 hårdbömackor med skinka som pålägg! haha!, gratis är gott ;) nee men jag höll på att hungra ihjäl och hade ägaren till mackorna varit där hade jag säkert fått ta om jag hade frågat ändå :)

nu var det tänkt att jag skulle försöka sova efter mitt lilla bloggande. jag hoppas att det går bra, jag börjar känna mig lite trött.

jag har iallafall ett problem när det gäller mitt hår.
jag tror att jag har bestämt mig för att färga det mörkbrunt. (jag kan ju alltid gå tillbaka till det röda senare om jag skulle sakna det, vilket jag kommer göra. det gjorde jag iaf sist) sen så har jag lite problem med hur jag ska göra med min sidecut! (eller lillfrillan som jag kallar det ;) .. jag gillar den, men saknar ändå håret på den sidan. + att det blir så jävla fult när det håller på att växa ut. hm.. det är besvärligt. så ni får gärna dumpa en kommentar om hur ni tycker att jag borde göra.


tessan, jag & en halv joakim på halloween, men vad tess gör här, det kan jag inte svara på..


nasty? ;) min hårfärg passade iallafall till outfiten. vi hade röda strumpbyxor också!

goodnight!
over and out!


MER JUL, GE MIG, MER JUL

jag känner för att skirva ett inlägg till, bara för att jag har så tråkigt!

jag blir som ett litet barn igen nu när det vankas jul! det är inte det att jag längtar efter alla paket eller så, min önskelista är väldigt kort i år, men jag antar att den bara blir kortare och kortare för varje år som går!
 som jag sa så är det inte paketen jag är ute efter, utan stämningen, sällskapet, den äckligt goda maten man får proppa i sig hela veckan efter jul eftersom att det blir så mycket över. fantastiskt mysigt! :)
ni ska iallafall få se min önskelista för i år! :) (så ni vet vad ni ska köpa! ;))

1. Ipod nano
2. scrubs!! (säsong 4 och uppåt)
3. presentkort (på IKEA eller någon annan sån affär där man kan köpa saker till hemmet)
4. pengar

jaa, jag antar att det var allt.
men fasen va gott det hade varit med godis och JULMUST!
synd bara att plånkan säger nej.

over and out!


HERE WE GO FOR THE HUNDERD TIME

jag måste bara säga att jag hade en gaaaalet rolig helg!
jag tackar alla goa grabbar! :)

jag är iallafall ledig imorgon, både bra och dåligt.
bra: jag slipper idrotten!!!!, jag tänker sova ut!!
dåligt: vad ska jag göra sen?, vad ska jag äta? jag är ju luspank fram till torsdag..

jaja, jag hoppas att tessan delar lite halloween bilder som jag kan lägga ut! :D

over and out!

SOMETIMES I WONDER, I DONT UNDERSTAND

nu skriver jag ett inlägg med ett ganska irriterande humör.
jag är ingen äkta vän har jag fått klart för mig nu ikväll. det fick jag klart för mig över en blogg. jag ställer aldrig upp, jag är bara sur jämt, jag är helt enkelt en riktigt dålig vän. fine, tyck det, men tänk bara på att det kaaaaanske är hormonerna som talar och har man skrivit ut en sån sak i sin blogg ska man verkligen mena det.
och gör nu denne det, så känns det som att allt vi har delat bara är på låtsas, att inget av det var så speciellt äkta heller. för om inte jag är äkta, hur vet jag då att denne är äkta?  

men en äkta vän är då istället en sådan som säger en massa saker man inte vet något om, en som är i den åldern att man inte riktigt har kommit på hur vissa saker ska hanteras.
det kommer nog bli en ganska intensiv "diskussion" om detta inlägg. men jag älskar min vän, varesig jag är någon "äkta vän" eller inte. jag tycker också väldigt bra om den "verkliga, riktiga, äkta vännen" i fråga.
hade jag inte gjort det, hade jag inte heller velat ses så pass mycket som jag ville, men jag fick inte heller höra ett ljud efter att jag sa att jag ville ses.

detta är inte heller ett bråk för er "utomstående" det är bara, ett slags svar på vad jag läste, lite hur jag känner just nu.

jag tänker stå för allt jag har skrivit i detta inlägg, vartenda ord.
jag antar att det kommer hackas en del på mig, men det är jag ju van vid, även fast jag bara försöker hjälpa. alltid får man bara skit tillbaka.

over and fucking out! 

FIREFLIES

detta inlägg är till min mamma, som troget läser min blogg!

mamma, jag vet att du tyckte att tatueringen var fin och att du kände att det var din plikt att bli lite arg.
jag kan komma på 1000 saker som du skulle använda som anledningar till varför jag inte skulle ha gjort den.
jag kan också tänka mig vad du kommer att säga när jag kommer hem och ska visa den för dig. "men behövde du göra den så stor!?" och ja mamma, det behövde jag. jag kommer att göra en till, och jag vet att du kommer tycka att min baktanke är fin!
jag gör somsagt två rosor för mina två syskon. det är något jag aldrig kan ångra, för jag kommer alltid att älska dom av hela mitt hjärta, det vet du om. du har ju själv en syster. jag vet ju att ni har en "liten tvist" just nu, men du älskar henne inte mindre för det.

så min kära mamma, jag älskar dig och du har inget annat val än att älska mig tillbaka, oavsett vilka tatueringar jag gör, så puss på dig, min underbara mamma! :) hihi


(mamma och jag på min bal i 9an!) :)
it's unconditional love all over!
i love you!♥


EVERYBODY'S JUST WALKIN' AROUND

well, back to the lonleyness at "behandlingshemmet" vilket suger totaaaalt! kunde inte människorna varit utomlands längre? :o jag ska nog bädda sängen och ta mig en lång, varm dusch snart. jag känner mig som den absolute most discusting human being on earth! yummie!
jag vill varkligen att min tatuering ska läka nu, fort som attan så att jag kan få dit den andra med! jag känner på mig att det kommer bli så jävla snyggt! inte nog med det, så har jag en baktanke med mina två rosor. dom ska representera mina underbara syskon! min fina storebror robert, och fantasktiska lillasyster linn! (som ni säkert vet vem det är med tanke på gästbloggningen hon gjorde för ett tag sen. jag ska aldrig mer tala om ett lösenord för henne.. meeen jag älskar henne ändå!)

jag tror att jag ska läsa världshistoriens tråkigaste bok sen, körkortsboken. kul lördagkvälls sysselsättning va? nepp, men vad gör man inte. jag har iallafall bestämt mig för vad jag vill ha för första bil! haha!! jag vill ha en golf, hur jävla coolt som helst! (med tanke på att min förra ide sprack, jag tänkte sno åt mig jonas escort, men icke, den sålde han.. den svikaren... och iden innan det.. hm, storebror vägrade sälja amazonen till mig. jag fick "låna den" om jag lagade den. enligt honom är det "jättemycket" som är fel, men inte enligt pappa och farfar, allt för att jag inte ska ta den va?? höööhh) men en golf iallafall! brorsan har ju köpt en golf 3a som jag får köpa, men fan inte amazonen.. jag ska iallafall få måla golfen åt honom, vi ska ROLLA den! hahahah!!! men de blir nog fräääsigt värre.

jag åker nog hem till helgen igen! det blir ett jävla galej med tvådagars party! haha! jimmys två bröder jonny och jörgen ska åka upp, då ska vi fira att jonny fyllt 25 & jimmy 20, det kan nog bli jävligt kul! (om man pallar tvådagars dvs.) mike åker upp då också, han ska åka med jörgen som bor i borlänge, kanske kan ragga in mig där jag med så blir det inte så dyrt med tanke på att jag har NOLL kr i stortsett.

jag hittade en massa snygga gamla bilder på min bilddagbok idag, tänkte avsluta med att lägga upp dom! haha, enjoy!!!




fryser man och inte har byxor med sig, så får man ta det man har! (eller det någon annan har, patrik i detta fall (; )


rök braaajahhhh ÄllÄ!?


min fina vän peter & jag + olivia på ett hörn, i 7an kanske? vääldigt kärleksfullt! haha :)

over and out!


ONE LAST HOPE, TO RISE AND BRAKE AWAY

fan vad mätt jag är! bläää..
jag gör
iallafall ingenting alls just nu. jag bara ligger i soffan.
när jag gick och handlade skulle jag köpa en duk till mike på konstnärsbutiken, men jag hittade inte dit! det var nog inte så konstigt eftersom att jag gick på fel gata. haha! jag gjorde iallafall misstaget att ta på mig uggsen när jag gick ut. = blöta fötter. fan vad jag avskyr slask!! jag var ledig idag och sov till halv 3, ångest! jag trodde att jag skulle dö! nu ska jag och mike gå bort till jalla jalla och köpa chips och dipp! MMM!!

jag har iallafall hittat ett citat jag gillar! citatet kommer från Megan Fox och lyder så här;
"Everytime i get another tattoo,
it's a little F-you to anyone
who told me not to"

over and out!

I CAN'T WAIT TO HEAR YOU SCREAM

fyfasen vilka godingar jag kom på att jag ville höra! misfits - scream, det var jag och sandra det! och sara löfgren - starkare. jag söker förövrigt socialt sällskap. min roomie för denna vecka har nämligen slocknat. snarkar gör han också! jag pratade med honom för typ 2 min sen, sen helt plötsligt hör jag hur det börjar snarka nere på golvet där han satt. MOGEN KILLE! men det gör inget, jag väcker väl honom snart ;D sen så fick jag ju min underbara tatuering igår, så han kan väl få sova en stund till.
jag har iallafall fruktansvärt tråkigt. är sugen på något gott, men nej! plånkan ropar nej.

imorgon ska det städas här, det ska städas som attan! inte för att vi har skitat ner något just, men det gör man väl om man har fått låna någons lägenhet. men jag har ångest. vill inte vill inte vill inte tillbaka till vandrarhemmet. jag hatar det! jag känner mig långt ifrån hemma där.
nää, no more complaining.

over and out!

ROSES ARE RED

jag kunde inte hitta en mer passande rubrik till detta, lite sena inlägg. men jag har gjort mig en ny tatuering nu ikväll, och jag äääälskar den! mike är helt fantastisk tatuerare! jag har gjort mig en ros på högerbenet, det ska dit en till lite mindre under, lite senare. vi hade inte tid ikväll, och jag hade definitivt inte pallat med en till heller!
jag är iallafall ruskigt nöjd! :)


ursäkta att den är sne, men jag får damp för att skiten inte gör som jag vill!

over and out!


I MAKE IT HOT WHEN I PUT ON A SHOW

ja jag har varit väldigt dålig på att blogga nu mendans jag har varit hemma, men jag har velat ta ikapp så mycket med många, dock kan jag inte säga att jag har gjort det heller, men jag iallafall varken haft tid eller lust att blogga. jag är iallafall tillbaka i falun town nu. rullade hit igårkväll och jag bor med mike den här veckan. treeevligt med lite sällskap må jag säga.

jag gjorde halkbanan igår, och jääävlarrr va kul det var!! man blir ju lite taggad till att skaffa sig dedär körkortet nu igen! nnnnnice de!

ja tänkte att jag skulle ta mig en snabbdusch nu och sedan gå ner på stan en sväng, handla lite. dock vet jag inte hur jag hade tänkt mig denna månad. jag har ca 900:- ..... jag kommer inte att klara mig, jag antar att jag får kika in på sparkontot.. jag vill inte, jag har redan slösat bort tillräckligt därifrån. men måste man så måste man..

mike kom med en jävligt bra ide igår, det skulle bli jääävligt kul om det blev så, för jag är stenhårt på!!!
han frågade om vi inte skulle leta en trea och bo tillsammans! jag tyckte att det var skitbra! det finns ju nästan inga ettor här, och en tvåa har jag inte råd med ensam. så varför inte hitta en trea för typ 6 i månaden och dela? han är nog lite smart ändå, den där mike :) visst har jag funderat på att ta och dela, men fan vad mycket roligare det är att göra det med någon man känner, så det är sååå jävla taget alltså! :D

duschen ropar!
over and out!


I'M A HACKER

Tja linn här!(idas lillasyster) Har hackat mig in på idas blogg för att säga några ord. För de första tycker jag att ida borde blogga oftare! eller hur?;; Och sen vill vi se mer bilder också! YuppYupp! Kommer inte på något mer nu, men jag kan ju återkomma om de är nått! hehe
/linn


sweetpotatoes

RSS 2.0