EVERYBODY'S JUST WALKIN' AROUND

well, back to the lonleyness at "behandlingshemmet" vilket suger totaaaalt! kunde inte människorna varit utomlands längre? :o jag ska nog bädda sängen och ta mig en lång, varm dusch snart. jag känner mig som den absolute most discusting human being on earth! yummie!
jag vill varkligen att min tatuering ska läka nu, fort som attan så att jag kan få dit den andra med! jag känner på mig att det kommer bli så jävla snyggt! inte nog med det, så har jag en baktanke med mina två rosor. dom ska representera mina underbara syskon! min fina storebror robert, och fantasktiska lillasyster linn! (som ni säkert vet vem det är med tanke på gästbloggningen hon gjorde för ett tag sen. jag ska aldrig mer tala om ett lösenord för henne.. meeen jag älskar henne ändå!)

jag tror att jag ska läsa världshistoriens tråkigaste bok sen, körkortsboken. kul lördagkvälls sysselsättning va? nepp, men vad gör man inte. jag har iallafall bestämt mig för vad jag vill ha för första bil! haha!! jag vill ha en golf, hur jävla coolt som helst! (med tanke på att min förra ide sprack, jag tänkte sno åt mig jonas escort, men icke, den sålde han.. den svikaren... och iden innan det.. hm, storebror vägrade sälja amazonen till mig. jag fick "låna den" om jag lagade den. enligt honom är det "jättemycket" som är fel, men inte enligt pappa och farfar, allt för att jag inte ska ta den va?? höööhh) men en golf iallafall! brorsan har ju köpt en golf 3a som jag får köpa, men fan inte amazonen.. jag ska iallafall få måla golfen åt honom, vi ska ROLLA den! hahahah!!! men de blir nog fräääsigt värre.

jag åker nog hem till helgen igen! det blir ett jävla galej med tvådagars party! haha! jimmys två bröder jonny och jörgen ska åka upp, då ska vi fira att jonny fyllt 25 & jimmy 20, det kan nog bli jävligt kul! (om man pallar tvådagars dvs.) mike åker upp då också, han ska åka med jörgen som bor i borlänge, kanske kan ragga in mig där jag med så blir det inte så dyrt med tanke på att jag har NOLL kr i stortsett.

jag hittade en massa snygga gamla bilder på min bilddagbok idag, tänkte avsluta med att lägga upp dom! haha, enjoy!!!




fryser man och inte har byxor med sig, så får man ta det man har! (eller det någon annan har, patrik i detta fall (; )


rök braaajahhhh ÄllÄ!?


min fina vän peter & jag + olivia på ett hörn, i 7an kanske? vääldigt kärleksfullt! haha :)

over and out!


Kommentarer
Postat av: Micke

FYYYYY FAAAAAAAAAAAAAN!!!!! Jag saknar dig så gryyyymt myckeeee!!! :(

call me <3

2010-11-20 @ 05:37:08
URL: http://Nattstad.se/mickenilson

Skriv en kommentar här:

Namn:
Spara info?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0