SO FLY LIKE A G6

nu var det minsann ett tag sen jag skrev något här! men skolan rullar på och så.. jaaa..
jag var ju hem i helgen... som jag trodde så fuckade ju alla tågen, men jag kom hem till sist! och på lördagen firade vi sanna som minsann fyllde 18!! :) det var superkul! (iallafall det jag minns.. he-he) och med det så kom ju bakfyllan.... jag var tokbakis hela söndagen OCH måndagen.. och jag har ännu inte fått tillbaka "den rätta känseln" i halsen, kräktes literå.. hä-hä ! just nu känns det som att det är långt bort tills jag tänker dricka igen, men i thailand ska jag minsann gosmutta på allt gott! för på tisdag är det bara EN vecka kvar tills lämnar den svenska kylan och beger oss till thailandsvärmen i två veckor! jag längtar så in i norden!!!!!!

jag undrar hur länge ett smörpaket kan stå framme innan det blir dåligt? det bor nämligen inte bara EN utlänning här just nu. snarare 50, vilket betyder att de två kylskåpen som finns är PROPPFULLA. mitt ynka smörpaket får inte ens plats. kul de..... jag hoppas att dom åker snart! dom stökar ju ner som aldrig förr och det luktar bannemig inte sommaräng här heller! jag måste hitta något eget, snarast! den som vet av någon trevligt trea centralt i falun kan ju höra av sig!!!!!
för mike har nämligen bestämt sig för att bo med mig nu igen ;) hoppashoppas :D

nu måste jag kila ut och kika om jag får plats att göra något att äta!
over and out!

ATT VIN O SPRIT O SAAB O VOLVO INTE ENS ÄR SVENSKT

god morgon! jag har lite ångest. jag ska åka hem idag och som ni säkert redan vet är det ju värsta snöovädret! jag ber till gudarna att tågen rullar på som dom ska. jag orkar inte med något jävla tjaffs, förseningar och inställningar. jag fixar det inte. jag vill hem!!!! jag saknar mina nära och kära, PLUS att jag ska hämta ut iphonen jag beställde för en vecka sen! :D jag som sa; våga vägra iphone.. det sket sig ju! haha!!

jag har iallafall sovit hos amanda inatt för att jag blev utkastad från vandrarhemmet igår. det skulle vara fullt i helgen nämligen. men jag har packat över lite grejer i en bag så att jag slipper släpa med mig hela resväskan! kanon de :)

tåget SKA gå 10.35 och jag hoppas att det gör det också! hemhemhemhemhemjagvillhem!!

sanna blir ju 18 imorgon också! så jag ska minsann på kalas! :) fast om jag ska dricka, det vet jag inte.. jag har liksom ingen lust att vara bakis på söndag när jag eventuellt ska till marris som fyller 19 på måndag, men då är jag ju inte hemma för att komma och gratta tokan! som jag saknar alla!! jag fattar inte vart tiden tog vägen? nyss var jag 15-16 och var ute med mina vänner på hyss, och nu då? ingenting? jag har många nya fina vänner, men jag saknar ju också dom gamla goda tiderna. man fattar inte att tiderna förändras förns det är för sent.. det är förjävligt.

nu ska jag inte babbla bort hela morgonen, måste borsta gaddarna och börja göra mig redo!
håll tummarna för att mina tåg går som dom ska!!

over and out!


MY MUSTANG LOVE

Gone in 60 seconds måste vara den bästa film som någonsin gjorts!
mmmh, ford mustang shelby gt500 eleanor, 67:a.. behöver jag säga mer? nam nam nam nam nam nam!!!
innan jag dör ska jag äga en mustang, spelar ingen roll vilken, jag ska äga MINST en!
många ogillar ford, men dom har gjort mååånga godingar! mustangen och thunderbirden är bara två exempel.
mustangen är min drömbil! om jag så ska köpa en gammal skrutt för en halvbillig peng och sedan fixa den själv, det spelar ingen roll, det ska någongång stå en mustang i mitt garage, på mitt namn! underbart, i can't wait!





ni ser ju sjävla, hur jävla underbar som helst!!

over and out!


RSS 2.0