1 2 3,

nu är man hemma igen efter en dag ute i jockes stuga, jag har skrapat färg, målat lite och käkat mackor. vi har precis varit och käkat middag på matvraket också, gottde! men nu får det bannemig vara slut på godsaker! jag ska väl försöka tappa några kilon innan thailand till våren var det tänkt.

första skolveckan har varit bra, men ändå lite jobbig på nått vis. jag känner EN i klassen, alla är killar utom jag. det känns som att jag har en del press på mig eftersom att jag inte kan lika mycket som alla andra.. sen har jag liksom en förmåga att ogilla att göra saker när dom ser på, jag är rädd för att jag inte ska klara av det och sen att det ska snackas. men jag vet ju inte hur dom är, jag känner dom ju inte. fast.. dom är ju killar allihopa, ett år yngre dessutom och vi vet ju att killar mognar lite senare, det är vad som snurrar i min skalle iallafall.

jag känner dessutom lite ångest inför sommaren, nästan ALLA mina kompisar tar studenten, men inte jag. iofs har jag ju valt det själv men det kommer nog ändå kännas lite tungt att kolla på när jag vet att jag kunde stått där, och varit klar med skolan jag med. men å andra sidan får jag ju ett sommarlov mer ;) sen så har jag fått underbara vänner av att jag bytte linje och gick om ett år. har även träffat på lite mindre underbara människor också förstås, men jag antar att det händer alla.



jag längtar sååååå mycket tillbaka, mitt älskade thailand!

over and out

I'VE SPEND MY WHOLE LIFE TRYIN' TO FORGET

det är onsdag och andra skoldagen är avklarad! det har faktiskt känts ganska bra, i början kändes det som att det skulle bli den värsta dagen i mitt liv typ. vi hade ett litet prov om "vad vi kunde" i morse, HA-HA värre hjärnsläpp har jag nog aldrig haft. skrev inte mycket i de lilla häftet jag inte.

men efter lunch
blev det bättre, med lite firre i magen och lite skruva :) det gick lite kasst med de i början med, har ju inte gjort det på heela sommaren lång, men efter en stund är jag med i leken igen ;)

nog för att jag är väldigt förkyld, tung i skallen och jääädrigt hungrig har det faktiskt varit en helt OK dag!

over and out 

ps. det hade varit KANON om jag hade fått min lön idag, men jag ser då inte röken av några stålar... ds.

L-O-V-E!!

farmor 70 år, IDAG! grattis älskade du! vi käkade middag allihopa idag. "alla barnbarna" ni vet. pappa alla hans ongar + deras respektive, himlarns mysigt :) 12 st var vi bestämt.

jag har lekt kurragömma med mina underbara brorsdöttrar, ongajävlar!!!! fan vad dom har stulit en STOR del av mitt hjärta, älskade barn! hihi :)

och till något aningen tråkigare, skolan börjar imorgon, men jag får ju äntligen träffa olivia, min älskade fru!! :)

jag finner inga fler ord, HÖRS!



frugan å ja last year! ♥

WHEN I'M ASLEEP

kan ni tänka er, Tant Ida! ååhhh jag är så glad! :D
jag är redan faster till två underbara ongar, sen har jag ju en liten goskit till, jockes lillebror, men jag ska bli TANT också! :)) ahhh jag ÄLSKAR dig, min fina vän! ♥

ikväll ska jag till en annan väldigt kär vän, sanna! :) där ska det grillas och mysas en hel del :) det kommer säkert bli kanonkul :)

over and out

SET ME FREE

jag kände bara för att skriva ett inlägg, fastän jag egentligen inte har något att skriva..
jag har iallafall varit hos mormor på lunch idag, hon fyller nämligen 67 hela år idag :) gratulerar gratulerar.

annars har jag inte gjort så mycket, köpte ett gäng ringar idag. jag brukar alltid behöva minsta storleken i vanliga fall eftersom att det enda på hela min kropp som är Veeeeery skinny är fingrarna, men bara för att det är min vanliga tur så passade dom inte, dom var FÖR SMÅ! och det har jag aldrig varit med om förut, att ringar på mig är för små! otroligt! så jag gav dom till min lillasyster i utbyte av att hon ska städa mitt rum den här veckan, smart va? ;)

nu kommer mamsen hem med det som fattades till käket, så nu ska jag sno ihop en kycklingsallad till middag! :) gottde!!!

PS. jag längtar tills badhuset öppnar!!! jag har nämligen bestämt mig för att börja simma! det är bra träning de. ska lära mig att äta nyttigt också, men vi tar det som det kommer :D  DS.

over and out

A HELL OF A NIGHT!!

åhjisses, jag är heeelt D-Ö-D! jag vill inte tänka på hur död jocke måste vara, som bara fick sova en och en halv timme inatt!

det började med att jag, jocke, therese och jonas skulle åka till östersund för att hämta en telefon, en liten kul roadtrip tänkte vi. det var ju kul, tills vi var på väg hem, ca 6 mil utanför östersund körde vi på en grävling! vi fick ju vänta på bärgare i typ två och en halv timme, vi fick en trevlig hyrbil iallafall, efter mååånga om och men dvs.

jaa alltså
, vi kom hem runt kvart över 4 - halv 5 och jocke börjar jobba halv 7.
alltid våran tur att bli stående, jag känner mig ju verkligen inte förvånad.

jonas bil, hyffstat slut, JA. grävlingen krossade bla kylarbalken, och en massa mer, tur var väl att han hade helförsäkring + varje tillägg man kan ha ! haha det var riktigt skrattretande vill jag lova!

lite ljus i mörkret var det ju iallafall, när jonas skulle flytta på grävlingen lyfte han den i bakbenet, jag citerar:
"han tappar en jävla massa tänder!!" jag kan ju säga att det var jäääävligt roligt då om inte annat!

ska väl försöka göra mig lite klar nurå, ska ner på stada med 15.03 bussen!

OVER AND OUT!




MVG i bild? ofc!

THEY DON'T CARE ABOUT US

visst vet ni hur det känns när någon tjatar på en så att man tappar motivationen HELT? till exempel, morsan tjatar på att man ska städa rummet tills att man blir så jävla förbannad att man skiter i det mest för att jävlas, för att hon ska bli minst lika förbannad. precis så känner jag med körkortet. jag vill ha det, men jag anser att jag är typ helt värdelös på att köra bil, jag får typ ont i magen över hur jävla kass jag måste vara. det värsta med det är att jag skyller det på mamma. jag borde inte göra det, men någonstans gör jag det ändå. "hade hon låtit mig börja övningsköra när jag var 16 så hade jag kunnat de här nu" det är vad som snurrar runt i skallen på mig så fort hon börjar prata om körkortet.
teorin oroar jag mig inte över, för det känns som att om jag verkligen ger mig fan på det så kan jag det, det är körningen, oroa är fel ord för det gör jag inte, men jag vill inte köra (det låter skitkonstigt men..). jag måste vara tvärt emot dom flesta nu känner jag. och HALKBANAN :O!!!!! alla säger att den är "rolig" men det tvivlar jag starkt på! jag vill inte att folk ska se när jag gör bort mig, inte när jag gör bort mig "på allvar". jag gruvar mig allra mest för den.

det är fan skrattretande alltså, jag går fordon, ska utbilda mig till bilmekaniker men hatar är ett starkt ord, Ogillar att köra bil, FAN VAD BRA!!!!!
älska live älläh? ..

nej, slänga mig in i duschen och sedan traggla några KÖRKORTSPROV kanske?

over and out!

FROM SIDE TO SIDE

DET ÄR VARMT! jag hatar verkligen när man precis har hoppat ur duschen och svettas! för det är precis vad jag gör just nu..
jag sitter och väntar (med ett gott glas vin) på joakim och daniel, vi ska på crusing i kramfors ikväll nämligen. jag hoppas att det blir kanonmysigt :)

idag har jag och jocke varit i hans stuga och käkat surströmming med hans mamma och mormor&morfar.
jag tror att dom flesta hyser ganska stort agg mot just surströmming, bara för stanken, och då menar jag verkligen STANKEN! men jag tycker att det faktiskt är ganska gott, bara det inte blir för mycket förstås.

nää vet ni vad, nu ska jag kolla min mail och sedan gå ut, för det är VARMT!

over and out!

I'M STILL BROKEN

idag blev jag uppsliten av en stressad joakim på lunchen, vi åkte upp på mittsverigebanan och käkade lunch på jane's racing cafe med pappa :) efter det åkte jag hem till jocke och umgicks med tessan och natta :)
nu sitter jag och kollar på när tess packar, hon och jonas åker till el stockholmia imorgon och blir borta hela helgen :)

olivia, my woman, my wife, my beloved best friend fyller sina 18 år idag! jag är typ helt överglad över det! :D synd att hon inte var hemma bara.. undra när hon kommer hem.. får väl ta och fråga henne senare.
min present är nog inte den roligaste men jag kom inte på något hon skulle vilja ha så.. jag berättar vad jag har köpt när hon har fått den, så at hon inte råkar gå in och läsa vad jag har köpt, det blir ju mindre kul.




jag och tessan i fyllan och villan med rikards supra! :D (y)


over and out!

MMMBOP

hallådär! idag har jag bestämt varit på den stora staden, som igår. idag har jag köpt mig en pippitröja! jag lägger upp en bild sen :)

jag och joakim hade en romatisk middag för två på mcdonalds idag .. haha!

imorgon måste jag ringa till skolan, kolla om jag har kommit in på personbilsmek. för något svar från falun har jag ju inte fått... jag sökte nämligen lackutbildningen där men icke sa nicke, inget svar. det kan ju kanske vara bra och veta även om jag inte har kommit in, inte sant?


over and out!


THE ROAD LEAD BACK TO YOU

gooookväll sverige! sitter här i husvagnen i orsa och bara myser med fannypanny :)
antar att bysan skulle komma förbi också!
vi käkar karra och lyssnar på gomusik här förstår ni, fan vad avis ni eee, jag sere påer! :D

aint no more to say for the day,

over and out!

KATSCHHHIING!!!

sitter hemma hos en gosig prick vid namn fanny, eller fankan som jag brukar kalla henne ;) .

har gjort något min mamma inte gillar idag, jag har piercat ögonbrynet!! wiihoo. det var på tiden, huuuhhh.
imorgonbitti åker jag, fanny och hennes family to orsa! det ska bli bra mysigt ;) (fast jag var typ där förra helgen på bröllop, men inte gör de mig nå inte ) .

thanks cuz' för den tjusiga bloggään dårå! :)

xoxo

RSS 2.0