HAPPY NEW YEAR!

jaaa då sitter man här med min underbara pojkvän! :) vi har gjort oss lite extra nyårsfina precis så vi sitter bara och väntar på lite mat som hans gosmamma håller på att fixa :)
det betyder att vi ska äta go'middag med hans mamma, mormor & morfar och två släktingat till. thomas kommer också för att äta med oss, blir nog mysigt :)
sen ska vi hem till thomas och partaja lite :) har köpt en liters vintetra california white, sprite och frysta hallon. kommer bli mums :) köpte också fyra corona men det belv visst bara två kvar, ooops! dom andra två slank ner igår, vart alldeles för sugen ;)
för övrigt känns det jätte konstigt att säga att man ska hem till thomas och inte hem till thomas och sandra. jaa ni förstår sandra är min kusin och hon och thomas har gjort slut tråkigt nog, så hon flyttade ut ;'(
men jag hoppas att hon kommer ha en superrolig kväll ändå, utan MOI! hah ;)
nu ska jag gå ner och umgås med thomas som kom precis och jocke :)
POSS HAJ!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

jahaa, jag ska ta och berätta om min otroooooligt roliga julafton som alla har väntat på?
sure man, its happening right now!
iallafall, jag vaknade, klev upp och käkade frukost, duschade och gjorde mig lite halv i ordning, sen bar det av till joakim där tessan den godingen fick platta mitt hår och göra mig lite extra julfin ;)
vi käkade gröt vilket jag aldrig brukar göra i vanliga fall så det var ju mysigt, öppnade några paket och sedan bar det iväg hemåt igen där det vankades kalle på tv.
egentligen, fan vad värdelöst det är, kalle? jaa och hela julen förresten, man bara väntar heeela dagen.
ähhh skit i det, sen blev det ju MAT! idas passion vetni ;)
fast jag fick då fan inte i mig lika mycket som jag brukar få i mig, konstigt dedär.
iallafall så kom vi ju till slut till det där extra roliga, paketen ;)
och gissa vem som fick flest paket? joo, IDA! haha, wam-wam! as nöjd:D
ni ska få se minsann vad jag fick =D




Två badlakarn, två vanliga handdukar och två gästhanddukar
En lite längre hood
En långärmad tunika med knappar på framsidan
Ett par trosor
En bh
Sockar
En hårspray
Scrubs säsong 2!!!!!
Boken Aldrig Fucka Upp
En kokbok
Bakformar
Dl mått osv
Ett ljus med "jul ljusstake"
En visp
Två slickepottar
Sex glas
Fyra muggar
Ett toastjärn (som dock ligger uppochner på bilden, sorry för det)
Örhängen
En ny kula till min tungpiercing
Presentkort








thats it, LATEROOO



BAD ROMANCE

det är helt sjukt hur tråkigt jag har! jag har suttit här sen halv 7 ungefär och har inte gjort ett piss..
kan ju berätta om mig dag bara för att fördriva tiden lite.
var ju som sagt i birsta idag, med älsklings joakim, matte och jimmy, treeevligt. fast alla vet ju hur killar är, så det blev en snabbis på jula och sedan en snabbis på rusta, sen åkte vi hem. puuuh inte så jädra kul,
men vad gör man inte? ;)
sedan när vi kom hem åkte grabbarna ner till OK för ovanlighetens skull (?) näe.. och jag stannade hos jocke.
har lite ont i skallen nu med, så jag ska passa på att somna medans jocke ska se rambo sen, sköönt =D
imorgon blir det till att klä granen iallfall, det är så himla mysigt tycker jag, det blir en sån julstämning,
sedan ska jag upp till min ääääälskade nathalie och fira hennes 17års dag! det vankas smörgåstårta dan före dopparedan! kan inte bli så mycket bättre ;)
och förresten, jag efterlyser ALEXANDRA HARTZELL, är du på väg snart eller? I MISS YOU!? jag tror inte att hon fattar det. hah=))
chingeling!

SHOUT IT OUT LOUD

kickapooooooooOOO! för en gångs skull är jag klar före jocke, det var länge sen sist nu. jag sitter och lyssnar på erik när han sjunger shout it out loud, inge bra eller så? eh, JO!
nu kom jimmy också, vi ska nämligen till birsta idag =D trööövligt tycker jag :d
ihihih POSS HAJ

WHATCHA SAY

tjoheeejjjj, jag har fanimig fått jullov idag! WIHOO!! :D
det var meningen att vi skulle gå imorgon med men olle är bra snäll han,
han sa bara, jaa ni går ju mellan halv 9 och 11 imorgon, jag tänker inte sätta någon frånvaro, jag säger inte att ni är lediga, men jag sätter ingen frånvaro.   unda hur många det är som kommer imorgon? hah inte jag iaf ;;
poppar beelzeboss för tillfället, haha så bra! (y)
tänk vad det hade suttit bra med en cola nu, nam-nam! ska inte hålla på sådär,blir bara allt för sugen. 
var iallafall hos farmor och farfar på lilla julafton igår, mmmysigt, tur att pappa inte kom säger bara jag! hah,
fick mig lite pengar och ett presentkort på hm ! asbra :D vi åt ju gott också, farmor äger på mat ;; ihih
CYA!

SODAVATTEN SODAVATTEN

sodavatten vareja, jocke gick omkring och sjöng det nyss så nu har det fastnat på hjärnan, moget?
sitter iaf här, i tessans rum och kikar omkring litegrann, inte så fruktansvärt kul men ska snart gå ner och kolla på tv mig min gos :D sen blire MAT! nam-nam, är ashungrig. nuggets med pommes blir det iaf, gott de ;D
och imorgon bär det av till farmor och farfar på "lilla julafton", skitkul att få träffa storebror en stund oså,
god mat kan jag garantera att det blir också!
farmor är enligt mig världens bästa kock!
jag gruvar mig dock ändå, pappa kanske ska dit.. har inte alls någon lust att träffa honom. har inte pratat med honom på ett år nu ungefär, om inte mer. jävla barnunge är precis vad han är. gaah, jag blir galen.
jajaaa, det är inte så lätt alla gånger :p
tv vareja, POSS HAJ!

TONIGHT IS GONNA BE A GOOD NIGHT

TJULULUUU FÖR FAN! =D
JOCKE ÄR HEMMA FÖR I HELVETE! fan vad glad jag är, as mysigt! äääntligen, åhh, har varit helt hyper idag, har bara velat åka hem till honom heeela dagen, och nu när jag väl är hemma hos honom så åker han till danne för att koppla in slutsteg och bas igen, vilket verkligen behövs så det gör inget att han åkte en sväng, han lovade ju att det inte skulle ta så lång tid så ;D
och ikväll blir det förmodligen lite mysgrogg och sandra och thomas =D gooonit, det var ju ett tag sen nu =D
aja, jocke åker ju igen på söndag.......... fast då är han bara borta till tisdag vilket är super ;)
har också bestämt mig vad min första tatuering ska bli, fastän jag inte vet hur den kommer se ut så tror jag den blir bra, prsonlig om inte annat:D min älskade storebror ska få rita den(som för övrigt är GRYM på att rita, han har nämligen ritat till tatueringar förut! deni (; ), han ska själv få sätta sig ner och tänka ut hur han ser mig som person och rita det ! :D jag tror att det kan bli kul, men tro inte att jag har glömt stjärnan jag ska ha i örat, inte då ;)
thats it!

IT'S THE FINAL COUNTDOWN!

jag sitter helt seriöst och typ räknar ner tills jocke kommer hem, vilket han gör imorgon ! iiiiiiiiiihmysigt!=D saknar verkligen honom! gaahhh :D
jaa iallafall så har jag pratat med mig kära storasyster idag, och vetni vad? hon kommer upp om 2 veckor! ÄNTLIGEN! som jag har saknat henne ! oj oj oj, känns så bra att äntligen få träffa henne och snacka lite skit oså :D
jag menar jag har ju faktiskt bara träffat henne 2 ggr på två år! det är inte så mycket tyvärr. men det blir ju så när jag bor här och hon bor i linköping. aja fest skare bli då iaf! hoppas fanny vill vara med?  :DD
seså, piss och gålägg er, det ska iaf jag göra! tss
SEEES!

LIFE IS LIFE, NANANANANA!!!

jag är med sötisoliven nu :) himlarns trevligt må jag säga, för det var ju ett tag sen =D
jag idag har jag hafft damp i stort sett hela dagen. har jobbat med däck och fälg idag på skolan nämligen och tro på fan att mitt däck var skevt? jo det är klart! så jag stog och skulle balansera det med vikter och sånt nivet i hela 45 minuter innan jag gav upp! medans hannahs gick på 2 min och fannys på typ 5. men till slut så gick det, var inte alls glad, meneee man ska väl inte ha bra dagar alla dagar heller .
SOLONG SUCKERS!

I DONT WANNA FALL ASLEEP CUZ' I'LL MISS YOU BABE

aahhh! jag sitter här och verkligen, då menar jag verkligen saknar Jocke!
jag sitter och lyssnar på Aerosmith - I don't want to miss a thing och märker hur jävla mycket det låten stämmer in på hur jag känner för honom.
Jag älskar verkligen honom så otroligt högt! det går inte att beskriva med ord alltså.
gud så romantisk och känslig jag kan vara :') förskräckligt söt jag är hah!
men det är faktiskt helt otroligt hur många olika och underbara känslor en människa kan väcka i någon annan, jättekonstigt egentligen, men så är det.
jag har iallafall varit med min goa nathalie idag! först gick vi omkring på stan och sedan hem till henne där vi skrattade som vanligt och fixade min blogg, SNÖGG VA? hah jag vet ;)
jag lovar att när jag har lärt mig ordentligt hur det här fungerar ska jag börja slänga in bilder och sånt med, det kommer :D ska försöka snitsa till någon riktigt snygg header med lite senare, det duger bara bra än så länge.
SOLONG!

HIGHER, HIGHER, HIGHEEEER!

jag har abstinens! jag har haft EN ordentlig snus på heeela långa dagen. visst fick en av mamma också, men hallå? mocca mint? är det ens nikotin i dom? höumn....
jaja, det är inte mitt enda abstinensbesvär idag. JOAKIM DÅ!? han skulle ha åkt från umeå runt halv 9 men han ringde och sa att bilen inte startade.. K U L ! ? inte precis. så jag hinner INTE träffa honom innan torsdag. just nu känns det som att jag skulle vilja lägga mig ner och börja gråta. det är så det känns när man inte har något nikotin och ingenting går som man vill.
något posetivt är ju iallafall att jag redan har förälskat mig i vinnarlåten! erik alltså! hur jävla bra som helst! bästa i idol någonsin om ni frågar mig. underbart!
min lillasyster sitter här och stressar mig, hon vill nämligen sitta ett tag innan hon går och lägger sig. måttligt irriterande, men jag får väl göra som hon säger så kan jag sitta mer sen.
SOLONG SUCKERS!

SOMEBODY CALL 911

"hallå hjärtat"
har inte lyckats gå hem än, sitter hos joakim fastän han är long gone om man säger så.
han åkte ju som sagt till umeå tiiidigt imorse för att jobba, runt halv 5 åkte han väl tror jag, var inte riktigt 100 då om man säger så, ganska borta.
iallafall så sitter jag här och saknar honom jättemycket!♥ han kommer hem imorgonkväll men hinner nog bara komma hem och packa om väskan innan han åker igen, till Gärpen (stavning?) för att jobba, då blir han borta till torsdag, tråkigt för mig, men jättebra för honom då han faktiskt behöver pengarna!
men då kanske fanny panny vill sova hos mig någon natt.. hmm, ska nog ta och fråga henne om det ;)
mahjong är beroendeframkallande för er som undrar. jag har suttit med det sen jag klev upp, därav har jag inte orkat gå hem än.. kanske ska ta och ge mig och gå hem och käka lite fläskfilé med maassssor av bea! MMM!
ja det ska jag göra, ska bara lägga en mahjong till tror jag.
ja så får det bli :)
LATEROO!!!!
/ ida slida

THIS SONG IS NOT FOR YOUR LOVERS!

tjoheejjj!
är hemma hos jocke nu sitter i tessans rum, har umgåtts lite med henne och natta :D trevligt trevligt, tror att dom försvann in på toan för att tessan skulle klippa natta eller nått sånt :p
ikväll tror jag att det blir mysig film med älskling, han ska nämligen upp kl halv 4 imorgon bitti, han ska jobba!
ja just de jobba! tro det eller ej, men bravur ringde och frågade om han kunde åka med till umeå, skitbra tycker jag, så att han drar in lite pengar ;)
thats it for today! / ida slida

FOTBOLL FOTBOLL, BERT BERT!!!!!!

jahaa, nu sitter man här, hemma hos sötis sanna :)
har precis ätit en fruktansvärd god kycklingsallad som hennes mamma snodde ihop, SMASKENS! :D
nu håller gofisen på att göra lite romantiskt här som hon uttryckte det ;) tänder ljus och gör det lite extra mysigt, för vi ska ju faktist sätta oss ner och glo på BERT nu! han är ju bäst, han och sune.
och jag håller med sanna, det skulle då tamefan sitta fint med en liten godis nu.
seså, ta er i brasan för nu blir det bert! PUSS! / ida slida

DJ BLOW MY SPEAKERS UP

tidilidiiii!!!
kom precis hem från skolan, har bara suttit heeeeela dagen och glott. det har sugit, men som tur är förgyller fannypanny min dag ;) såå, nu sitter jag hos jocke och jag hittade OSTKROKAR :D smaskens, lite sega men ändå ;)
det finns absolut inget mar att skriva. seeeees
/ ida slida

YEAH YOU GOT THE MESSEAGE NOW

tjoheeejjj!!!!!
sitter hos jocke nu :) har precis varit upp och snackat lite skit med natta och tessan, trööööövligt att få prata av sig lite ibland ;) det blir utgång för dom ikväll, och förhoppningsvis för mig imorgon :)
och ännu mer förhoppningsvis, FANNY KANSKE KOMMER OCH PARTAR MED MIG!!!! :D:D fan vad kuuul!
det enda som tryter är pengarna... för jag är ju miljonär och såå....? NÄE.
jocke har iaf badminton i sundsvall imorgon, hade nog åkt med ner om han inte hade haft full bil,
men jag kanske är snäll och tar bussen, vem vet?;)
ihih jaaarå, vi får väl ta och höras imorgon ;)
PÖSS ! / ida slida

I WAS NEVER GOING DOWN

jaa, det har ju inte blivit så mycket bloggande, har helt glömt bort att det finns datorer typ...
har mycket med skolan och så, sen kom ju linns wii igår, så speeeela tills armarna värker, det är precis vad jag har gjort!
och vet ni vad? MINA HÖRLURAR KOM IDAG! WIIIEEE :D:D
allt som fattas nu är lite bra musik, vart man nu ska få de ifrån... höum. aja, det får räcka för idag :D
pussssss/ ida slida

RSS 2.0