VI SER DET SNÖAR, VI SER DET SNÖAR.....

wohoooooo! jag hann beta av rätt många i julklappsväg igår! :D
jocke, sandra, linn, tessis, nettan, natta!
ett speciellt meddelande till min kära storasyster; jag hade köpt till dig med om du hade kommit upp till jul, men nu kommer ju inte så jag tar din julklapp i mellandagarna ;) såå luuugn, du ska också få =) PUSS!
nu är mina pengar slut. suck.. men jag får väl försöka fixa lite mer pengar så jag kan köpa resten ;p det löser sig nog=)
puss och kram, lilla banan!
/ida slida

THIS IS THRILLER

jag sitter här och väntar på att natta och daniel ska snabba sig lite, för det blir nämligen birsta och köpa julklappar med natta, daniel, tessis och jesper idag!:D som jag har längtat att få köpa lite julisar ändå :D jag tycker att det är kul, fast inte när man inte hittar något.. det är det värsta jag vet . men jag tror att det ska gå bra =)))
jag har dom viktigaste på listan först, för jag har ju bara 700 den här månaden..
ida, nu får du bannemig sluta låna pengar! men det är svårt.
dom jag hade planerat att försöka få ihop det att köpa till är;
Joakim, Linn, Sandra, Natta, Mamma & Birger kan få något ihop.. Mormor är viktig, hon kan bli sur annars, Farmor och Farfar kan vänta. Robert, Elin och barnen måste ha något! oj vad många det blev.. hm, äh jag får försöka fixa ihop det. justja, Nettan måste bara få något, för att hon är en så fin person! jag gillar verkligen henne! (Jockes mamma) hon är underbar! =)
nu blev det ganska långt och ointressant, men vad gör man när man har tråkigt?
och om jag får pengar över kanske det slinker ner något till fanny fet panny med ;) vem vet ;D;D

det får bli allt!
pussssss /ida slida

YEAS

MYCKET FINT NATHALIE!!!!!! :D
är nöjd nu :)


jaa nää, men idag har jag haft trevligt på skolan :) vet inte riktigt varför, det har inte hänt någo speciellt men kul ändå ;)
har beställt mina efterlängtade wesc hörlurar nu ;)))) HAPPY! beställde dom från junkyard, dom har fraktfritt fram tills den 30/11 nämligen, så PASSA PÅ! det gjorde jag :D farfar betalar vetni ;;
pusssssss/ida slida

TILL NATTAPATTA

nu är det såhär nattapatta att jag tycker att du ska fixa mer på min blogg, bla byta bilder i headern och ta bort painthjärtat ;) ihih sötfisk:D och jag vill ha tre bilder ;)))
och byt typsnitt på "just the way i am" ;)

ONE OF US IS GOING DOWN

ja som ni ser så har nattapatta gjort om min blogg!
den är inte klar än, men jag får väl sätta mig ner med henne och fixa till en del, för snyggare kan den ju bli :D

igår, idag och imorgon kommer det 9or och ska kolla på linjerna på skolan och igår var jag elevguide! hah, inte ensam såklart vi var 5 st. jag, fanny, bossen lorge, viktor och en kille till som jag aldrig minns vad han heter... hm.. aja, det var väl ganska trevligt ;)
och idag gjorde jag klart heeeeeela fordon samälle! så nu är det bara ett prov på det kvar.
har ju också prov i fordonsel snart, jag kommer kugga den kursen! thats a fact!

ooohohoho / ida slida

JAG KOM PÅ EN SAK!
jag tycker att ni ska tipsa om hur ni tycker att min blogg ska se ut! :)

TJOFLÖJT!

heeeeej!
jag har inte haft tid att skriva för vi håller ju som sagt på med vardagsrummet och jag har målat som bara attan!
jag är riktigt haj på det nu ;)
igårkväll åkte jag en tur med sandra ner till birsta för att käka på max! trevligt trevligt (y)! hennes nissan i mitt hjärta, helt klart! är så fruktansvärt glad för att hon äntligen har tagit körkortet!!!! tjohooo :D
nää nu ska jag kolla om bdb funkar igen, hare fiiint
/ ida slida

WOHOOOO!!!!

FÖR IDAG TOG SANDRA KÖRKORT!!!!! NANANANA:DDD

DIRTY DIANA

tjululu!

Jag sitter här hemma och håller på med fordon samhälle, inte så fruktansvärt kul men det är snart klart! duktig jag ärå! ihihi. Jag såg Transformers 2 igår och jag måste bara få säga, FYFAN VAD BRA DEN VAR! jag älskar transformersfilmerna, sjukt bra!:D det hade nog blivit både skratt och gråt om inte jocke hade lyckats klämma ur sig en del från filmen innan... aja den var bra ändå! och förresten, jag fick mitt körkortstillstånd igår WOHOOO!!! så nu betyder det att ni ska hålla er inne, bara så ni vet ;) hih.
thats it i think, annars återkommer jag senare ;)
/ ida slida

I WANNA MAKE LOVE IN THIS CLUB

jahaaaa..
jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på the baseballs(y)! förjävla bra tycker jag ;)
iallafall så har min dag varit seeg men ändå ganska trevlig :) började med att jag fick veta att jag kunde tagit sovmorgon men icke, åker ner till skolan satte mig och glodde, som dom flesta vet är inte idrott något för mig så jag, fanny och camilla åkte in till stan och kollade runt, käkade donken och bara gonade:D sen åkte jag hem, blev hämtad på busstationen av Jocke och Jimmy :)(y) vi tog en tur ut till älandsbro och ut i skogen. sen hamnade man här. Jocke åkte för typ 45 minuter sen, han sa; jag ska bara åka och göra... ja vad det nu var, kommer snart!
jotjena, han har så fan inte kommit tillbaka än vad jag kan se..... höum...
fast, nu kom solstrålen!

aja, jag vill avsluta med att säga, ta en liten stund och lyssna på THE BASEBALLS!
seeeees :D

/ ida slida

091115

tjululu igen!

måste ju bara få er att skratta minst lika mycket som jag gjorde.
vi håller på att göra om i vardagsrummet vilket gör att man får skriva och rita på väggarna, jättekul tycker jag :D
iallafall sa birger så här till mig, och jag citerar: "ida skriv så här på väggen, Birger has does this vägg".
jag höll helt seriöst på att dö, han var helt allvarlig med. ni kan ju bara gissa hur mycket vi skrattade åt honom !
fast vi alla vet ju att han är... lite mindre bra på engelska. HAH!

ja det var väl allt,
LATEROOO!!

/ ida slida

don't stop push it now

tjoheeej!!!
igår när mamma kom hem var hon alldeles för på lyset för att hon skulle vilja prata med mig, så hon gick och la sig direkt, hahaa men lille bia däremot,  han skulle minsann ha hjälp med att få av sig skärpet, vilket var helt omöjligt så han fick ta sig ut brallorna utan att knäppa upp det. men de gick till slut ;) det känns ganska bra att dom kan roa sig ibland med, jävla soffpotatisar som dom är, gör inget annat på helgerna än att glo på tv, fyfan vad tråkigt! aja dom hade väl trevligt antar jag. fick också höra idag att mamma var mest på g, GO MOM! ;)

LATEROO!!!!!

/ ida slida

091114

Nu är det såhär, att jag sitter här hemma helt ensam, alla är borta.
Lillasyster är på kalas, om man nu får säga det nu när hon börjar bli stor (?) och mamma är med Birger hos en av Birgers arbetskamrater på något galej.
Så då tänkte jag, varför inte starta en blogg, nu när jag ändå inte har något bättre för mig? Jag sitter och spelar mahjong, jättekul (?) inte direkt...

Så medans allt ifrån michael jackson♥ till walking in memphis spelas ur mina högtalare kan jag väl lika gärna skriva lite tänkte jag! =D

Satt här och tänkte på hur hemskt det egentligen är att michael jackson avled. jag menar, han var ju en musik och dansgud! hans musik är ju underbar och hans dans var helt fantastisk! jag säger bara DIRTY DIANA!♥ helt underbart! är det en film jag bara MÅSTE se så är det ju THIS IS IT utan tvekan, hatar min kusin för att hon gick på den utan mig....

Men nu kan jag ju skriva något mycket roligare, som igår när jag hade kommit hem ville mamma ha sällsap in på banken och ica, så jag hängde på, bara det att när vi kom hem igen så backade hon rakt in i stolpen till carporten, så passagerar dörren blev lite vit och fick sig en buckla. skadlädjare som jag är kunde jag ju aldrig sluta skratta! helt underbart alltså! hah! men som sagt, det var ju fredag den 13e igår så det var väl därför.
och idag förvånade hon mig dessutom, hon hade åkt in till stan imorse innan jag hann kliva upp så jag smsade henne och frågade om hon möjligtvis inte kunde köpa snus till mig, vilket jag var helt säker på att hon inte skulle göra, absolut inte innan jag har fyllt 18 i alla fall, men hon kom faktiskt hem med en dosa. jag blev chockad, och till alla er som vet hur min mamma är kan ju tänka er hur förvånad jag blev!
Ska tvinga natta eller sandra att hjälpa mig med utseendet till min blogg lite senare, den kan ju inte se ut såhär heller...

Jaa det får väl vara allt tills vidare,
/ ida slida

RSS 2.0