why don't you drop your guard, i'm on my knees

god afton mina vänner! 
jag tänkte att jag skulle ta tummen ur och lägga ut mina converce + en oanvänd klänning på tradera nu ikväll, men jag måste fan vara efterbliven.. jag fattar iiiingenting haha.. jag skickade ett sms till min trogne kusin för hjälp men hon var påväg ut i dimman så jag tar och ringer henne om help tomorrow instaid. blir nog brareeee!
jaha ikväll då? nä jag ligger här på soffan och degar, väntar på att mannen ska komma hem från jobbet. h.a.n h.a.r j.o.b.b.a.t s.e.n k.l.5 i.m.o.r.s.e!! så KOM HEM! 
tanken va ju att jag skulle ut på en prom efter middagen men amanda, men jag tabbade mig. la mig på soffan och somnade såklart! vi får ta det imorgon om vädret tillåter :)
jaha, nu då? jag vet inte alls.. boooooooooooring..
over and out!

it puts my back up against the wall

satt precis och kollade runt lite på facebook och klickade mig in på en gammal kompis sida.
jag blir rakt tårögd när jag ser bilder på honom. vi var BÄSTA vänner mellan ettan och femman, sen flyttade han. inte långt men jag har inte träffat honom sen dess. jag har sett honom på håll EN gång sen femman. EN gång på åtta år. jag sitter och funderar på hur jag skulle reagera om jag träffade honom. jag skulle antagligen börja gråta, haha! jag skulle dock verkligen vilja träffa honom igen, snacka skit. kanske får försöka ordna det!
vi hade så fruktansvärt kul! vi bodde inte långt ifrån varandra och jag minns så väl när han skulle gå bort till mig en gång och det tog honom säkert en timme. när jag frågade varför det tog sån tid så fick jag till svar: "det var ju motvind". hahahah! jag dör! :')
ja, jag saknar dig min fina vän, Kim♥

RSS 2.0