stinky-smells

god morgon!
jag har väl varit vaken en dryg halvtimme nu. my man jobbade natt igår och snäll som man är så följde man ju med. trött_tjej_92 när vi kom hem imorse, halv 7. tur var väl att jag var ledig från skolan idag!
nu tänker jag ta en snabbdusch innan jag och mannen i mitt liv åker in till stan för att kolla lite mer julisar!
(och köpa en ny blekning! köpte fel så nu ser jag ut som jag gjorde efter jag hade färgat håret i thailand. pissgul hårbotten.. )
over and out!

katchiiing!

jag kände för att vara ute i tid, så jag har precis klickat hem en klänning från nelly. som förhoppningsvis ska passa och gör den det, ja då är det min studentklänning! 
känns ändå ganska konstigt, jag menar, jag använder VÄLDIGT SÄLLAN klänning... och tänka sig, att i juni är det ÄNTELIGEN min tur att ta studenten!! schöööönt med tanke på att jag egentligen skulle ha gjort det ifjol..
jaaja, over and out!

första advent

första advent idag och jag är redo för en liten comeback! 
ska iallafall försöka uppdatera lite oftare! 
idag har jag och mannen i mitt liv städat som galningar! här såg det ut som en ungkarlslya, men inte längre ! 
nu är det rent och fint. har julpyntat lite också, hade dock inte så mycket här men det lilla jag hade åkte fram iallafall. nu har vi tänt ljus och kollar på tv och bara myser. så jag ska väl återgå till det jag.
over and out!
(se, jag har inte glömt min avslutningsfras! )

DESIGN

Tjeeeena! Har fått uppdrag av min kära syster att fixa till en ny design åt henne. Har fått ordling på litegrann men det återstår en hel del. Efter att jag har fått ordning på allt hoppas jag på att hon ska börja blogga igen!! Annars jääävlar, mehehe.

mvh el bandido

RSS 2.0